.

.

Alipis Играчки за Бебета Играчки за Баня 2 бр. Сменяеми Разбрызгиватель За Душ Накрайник за Пръскане с Дюзи под формата На Тоалетна: Спасающая Дюза за къпане под дъжд о?

Alipis Играчки за Бебета Играчки за Баня 2 бр. Сменяеми Разбрызгиватель За Душ Накрайник за Пръскане с Дюзи под формата На Тоалетна: Спасающая

BGN 3.00
Продукти

ДОМАКИНСКИ НАКРАЙНИК ЗА ДУШ - Проста и удобна конструкция, много практичен за употреба и инсталиранеРЕГУЛИРУЕМА ДЮЗА за душата на произволна височина, накрайник за душ под налягане, без помощта на ръцете, лесно измиване на косата и краката.Ръчно распылительная корона -конструкция с двойна вендузата, може лесно да се фиксира на стената.Играчка за вана с вода за деца-дюза за душата на Този предмет добре е изработен от каплеустойчивого и износостойкого материал за дълъг и практично използване. проектиран по такъв начин, че да бъде възможно най-проста и удобна за използване и конфигуриране, стилен спрей за душ за реклама, у дома, на бара и т., Вие заслужавате лесно измиване по време на вземане на душ.Ръчна дюза за душата-дизайн с мультяшными животни, пръчка за душ под налягане може да привлече вниманието на децата, да позволите на децата си вземе душ.Пратката включва 1 х накрайник за душ за деца Характеристики -Тази наставка за душата е много удобна за използване, тя ще ви даде добър опит. - Тази мультяшная накрайник за душ разработен с моделиране на животни, това изглежда наистина изумително. -Цвят : зелен Размер : 20,00 X13,00 X8,00 см /7,86 X5,11 X3,14 инча -Материал : пластмаса - Произведен от материал, той притежава отлична здравина и практичност при употреба. - Това е много проста и красива ръчна дюза за душата. - Премиум-пластмаса, защита от падане. тя може да се използва в продължение на дълго време.Информация за товарахручная накрайник за душ Е продукт на добре изработено от устойчив на удари и износостойкого материал за дълъг и практично използване.Домакински накрайник за душ заслужавате лесно измиване по време на вземане на душ. регулируема дюза за душата Тя е проектирана така, че да ви е максимално лесно и удобно е да се ползват и за регулиране, е стилна накрайник за душ с пистолет за реклама, къщи, бар и т.

R

Продукти в категория