.

.

Заключване на хладилник, Брави за шкафове без пробиване, Заключване за врати и Прозорци, Ограничител за кабел с Ключ, Предпазни ключалки за защита от деца за Кухнен?

Заключване на хладилник, Брави за шкафове без пробиване, Заключване за врати и Прозорци, Ограничител за кабел с Ключ, Предпазни ключалки

BGN 5.20
Продукти

?Ограничител на въжето прозорец на вратата : катинар на хладилника е изработена от ABS-пластмаса и неръждаема стомана за запазване на сигурност, стабилна и трайна стоманени въжета, които не се разграждат и не гният, не се развалят, след като се отстранят, не увреждат повърхността уреди ✔️ Лесен монтаж на Винтове не се изисква : Първо пазете повърхността на вратите windows чиста и суха, след това махнете отметката на лепило от задната страна на заключващия механизъм на Windows и да я залепите върху повърхността; натиснете върху прислужници на оборотни и дълготрайни активи за няколко секунди; Хонорар Windows незабавно приклеится до хладилника, без да се изисква пробиване или винтове за дърво, както и лесно и бързо се отстранява; въпреки това, ние препоръчваме да изчакате ден, преди да положи някакви усилия, за да го приклеился по-здрава. ? Силна струя подплата голям площад : Нашият замък е снабден с висококачествени и големи клеевыми наслоявания, които са били тествани за надеждна фиксация.Въжета лесно се отстранява с една ръка и са преносими, така че можете да ги вземете с вас където и да отидете, за да се гарантира безопасността на бебето. ???Сигурността на децата : Това е просто безопасно устройство, което ограничава разстояние на отваряне на вратата или прозореца. специално разработен за да осигури безопасността на децата, защитен ги от падане от прозореца.Дръжте ненужни ръцете си далеч. ?Многофункционален : използва се като замъка на хладилника, замъка кутия за файлове, замъка на гардероба, замъка на тавата за хартия, замъка на плевнята и така нататък; подходящ за повечето видове прозорци и малки врати, подходящ за много видове материали, като PVC, дърво, алуминий и метал. ?Ограничител на въжето прозорец на вратата : катинар на хладилника е изработена от ABS-пластмаса и неръждаема стомана за запазване на сигурност, стабилна и трайна стоманени въжета, които не се разграждат и не гният, не се развалят, след като се отстранят, не увреждат повърхността уреди. ✔️ Лесен монтаж на Винтове не се изисква : Първо пазете повърхността на вратите windows чиста и суха, след това махнете отметката на лепило от задната страна на заключващия механизъм на Windows и да я залепите върху повърхността; натиснете върху прислужници на оборотни и дълготрайни активи за няколко секунди; Хонорар Windows незабавно приклеится до хладилника, без да се изисква пробиване или винтове за дърво, както и лесно и бързо се отстранява; въпреки това, ние препоръчваме да изчакате ден, преди да положи някакви усилия, за да го приклеился по-здрава. ? Силна струя подплата голям площад : Нашият замък е снабден с висококачествени и големи клеевыми наслоявания, които са били тествани за надеждна фиксация.Въжета лесно се отстранява с една ръка и са преносими, така че можете да ги вземете с вас където и да отидете, за да се гарантира безопасността на бебето. ???Сигурността на децата : Това е просто безопасно устройство, което ограничава разстояние на отваряне на вратата или прозореца.

R

Продукти в категория