.

.

Керамични препарат за съдове, Самоотливающийся Държач за сапун ястия за баня и душ, Лесно почистване, Форма на Планински връх, Японски стил (Ваби-съби)

Керамични препарат за съдове, Самоотливающийся Държач за сапун ястия за баня и душ, Лесно почистване, Форма на Планински връх,

BGN 12.59
Продукти

【Красив декор】 Уникален външен вид японската традиционна формаИзискан дизайн и елегантен цвят го правят модерен и чудесна декорация на вашата баня. 【Материал премиум-клас】 Държач за сапун е изработен от висококачествена глина порцелан, печена при висока температура, силни и издръжливи, не се нуждае от инсталация, директно използване и много удобен. 【Удобен дизайн】 Керамични препарат за съдове има конструкция под ъгъл 45 °, която позволява на водата да се плавно се стичат, като си сапун суха и чиста, увеличаване на срока на експлоатация на вашия сапун. 【Многофункционална поставка за сапун】 Самоотводящаяся поставка за сапун за вода и торове може да се използва за поставяне на сапун, гъба, миялна машина, самобръсначки и т. идеален за бани, кухни, душ кабини, перални помещения или мрежи против комари. 【Оригиналност】 Всеки продукт, изработени ръчно, така че съдържа в себе си множество функции, които правят покупката една наистина уникална и неповторима. 1 Керамични препарат за съдове.

R

Продукти в категория