.

.

МУКСУ ОТ Ибиса. Плажна одеяло Fouta Formenteras Edition. Турското кърпа голям размер + Безплатна дългогодишна чанта. памук. Без предварително промиване на отпадъчните води (еко

МУКСУ ОТ Ибиса. Плажна одеяло Fouta Formenteras Edition. Турското кърпа голям размер + Безплатна дългогодишна чанта. памук.

BGN 0.33
Продукти

ПРОИЗВЕДЕНО С ЛЮБОВ В ИБИСА : вдъхновен от Средиземно море, произведена в Турция и в Ибиса, тази фута от 100% турски памук ще усещане за залез на остров Ибиса и чиста синевы на Средиземно мореТова е много голяма плажна кърпа без пясък и се използва многофункционально за банного кърпи, плажни кърпи за пътуване, кърпи за басейна, кърпи за йога, спа центрове-чаршафи, кемпингового кърпи за пикник, дори своята практика за дивана. Турското КЪРПИ от 100% ОРГАНИЧЕН ПАМУК : в нашия кърпа peshtemal се използват само органични материали, тя осигурява усещане за сверхмягкости, а също отличава с ниско тегло и свойства сухи кърпи, съдържащ пясък.IBIZA ORGANIC СТАВА ЗЕЛЕНА.Това тунисское кърпа предварително не се пере, за да не губи вода, като поддържа текстурата на току-що направени изделия и мекота.Този КРАК ще се превърне в идеален подарък за рожден ден, ден на бащата, ден на майката или подарък за приятели.БЕЗПЛАТНА ДЪЛГОГОДИШНА ЧАНТА.Органични и екологично подарък чанта за носене кърпи и използване при покупката (без пластмаса).В рамките на нашите задължения "0% отпадъци" ние раздаваме тази красива чанта, в която се побират не само плажна хавлия, но и който може да се използва като чанта за пазаруване.РАЗМЕР И ПРЕПОРЪКИ : Плажна кърпа големи размери - 40 x 79 инча (100 x 200 см) 2 паунда (900 грама) XL (много голям).Тъй като това е продукт, ръчна изработка, размери и цвят може леко да се различават.Поддръжка : Машинно пране.Препоръчително е да използвате студена вода.Ние препоръчваме да се измие го, преди да използвате, за да памукът се разшириха и станаха по-впитывающим.Колкото по-често сте пране кърпа, толкова по-добре се абсорбира влагата.Брой единици : 1.Плажна одеяло Formenteras Edition.Подарък дългогодишна чанта. 100 % турски памук ръчно изработени.Не са предварително измити, за да не се изхвърля водата (безвредна за околната среда).Много голям е размерът на 40x79, бързо изсъхва върху пясъка.

R

Продукти в категория