.

.

Обемна Проста дъска за Рязане с бамбук раменете (комплект от 10 броя) | За индивидуално гравиране | търговия на Едро бамбук дъска премиум-клас (13 x 6,3)

Обемна Проста дъска за Рязане с бамбук раменете (комплект от 10 броя) | За индивидуално гравиране | търговия на Едро бамбук дъска премиум-клас

BGN 3.33
Продукти

[Купуват на едро] - Комплект от 10 разделочных плочи от естествен бамбук с дръжкиИзползвайте за гравиране, изкуство от смола, нажежен горна, изгаряне на Лихтенбергу, изгаряне на дърворезба, рисуване лазерно гравирани със собствените си ръце и много други.Покажете своя творчески потенциал.Може да се използва за окачване на стената. [Информация за продукта] - дъски за Рязане с размер 13 х 6.Естествено бамбуковое дърво.Отлични експлоатационни характеристики и дълготрайност, им е лесно да се деформира, пляскане или почивка. [Прилагането на] - Дъски са обратими режещи повърхности за ежедневното приготвяне на храна – нарязване на зеленчуци, месо, плодове, сладкиши, хляб, листни зеленчуци, сирена и салати. [Лесна поддръжка] - Всяка бамбук борда е лесно за почистване.Просто измивайте ръцете си с мек сапун и топла вода.Бамбуков материал дава възможност да се избегне изсушаване или напукване на дъски с течение на времето.Нанасяйте минерално масло след употреба, за да се удължи срока на експлоатация. [Купуват на едро] - Комплект от 10 разделочных плочи от естествен бамбук с дръжки.Използвайте за гравиране, изкуство от смола, нажежен горна, изгаряне на Лихтенбергу, изгаряне на дърворезба, рисуване лазерно гравирани със собствените си ръце и много други.Покажете своя творчески потенциал.Може да се използва за окачване на стената. [Информация за продукта] - дъски за Рязане с размер 13 х 6.Естествено бамбуковое дърво.Отлични експлоатационни характеристики и дълготрайност, им е лесно да се деформира, пляскане или почивка. [Прилагането на] - Дъски са обратими режещи повърхности за ежедневното приготвяне на храна – нарязване на зеленчуци, месо, плодове, сладкиши, хляб, листни зеленчуци, сирена и салати. [Лесна поддръжка] - Всяка бамбук борда е лесно за почистване.Просто измивайте ръцете си с мек сапун и топла вода.Бамбуков материал дава възможност да се избегне изсушаване или напукване на дъски с течение на времето.Нанасяйте минерално масло след употреба, за да се удължи срока на експлоатация. [Купуват на едро] - Комплект от 12 разделочных плочи от естествен бамбук с дръжки.Използвайте за гравиране, изкуство от смола, нажежен горна, изгаряне на Лихтенбергу, изгаряне на дърворезба, рисуване лазерно гравирани със собствените си ръце и много други.

R

Продукти в категория