.

.

Влакна за удължаване на косата, Утолщающие на Косата Влакна за Изтъняване на косата и плешиви петна, По-гъсти и Буйни Коси за 15 секунди е Подходящ за мъже и жени 0,97 у?

Влакна за удължаване на косата, Утолщающие на Косата Влакна за Изтъняване на косата и плешиви петна, По-гъсти и Буйни Коси за 15

BGN 4.00
Продукти

【Модерна технология】 Мигновени пълнители за коса могат да покрият плешивост и да попълните редки косата, което ги прави по-гъсти и буйни 【Безшевно сливане】 Смесени кератиновые влакна и истински коса може лесно да се смесват, чрез симулиране на молекулите на космените фоликули, което е достатъчно за увеличаване на плътността и обема на косата. 【Натурално влакно】 Уникална формула също е много благоприятен за чувствителна кожа на главата.Това е увеличен броят на космените влакна е от голяма полза за хората с редеющими коса и косопад. 【Бързо и издръжлив】 Висококачествено влакно за коса може бързо да се покрие и да запълва фините коси.Влакно за растежа на косата може да бъде ефективно дълго време и е много подходящ за срещи, работа, пътуване и т. 【Унисекс】 Естествени пълнители за коса може да се използва за права коса, вълнообразни къдрици и други типове коса.Направете косата си с дебели, здрави и естествени.Как да работят с фибри за коса Фибри за коса - това моментно решение на проблема за изтъняване на косата.Космите не растат, но те помагат за скриване на вид истонченных на косата за 30 секунди или по-малко.Начин на приложение : * Изберете цвят, който най-добре съответства на цвета на вашите корени. * Разклатете влакна в зоната на разреждане. * Леко похлопывайте между встряхиваниями за влакна по естествен начин попадат в зоната на разреждане * Използвайте спрей за фиксация на влакна дебелината на коса, за да фиксирате влакна на място, както и да им даде някакъв блясък.

R

Продукти в категория