.

.

JoyFishing 4 бр., Опаковки за риболовни Примамки, Калъфи за Примамки от PVC с капак за куки, Калъфи за риболовни куки за Съхранение на Стръв, Прозрачни Здрави Покривала за с?

JoyFishing 4 бр., Опаковки за риболовни Примамки, Калъфи за Примамки от PVC с капак за куки, Калъфи за риболовни куки за Съхранение

BGN 1.33
Продукти

Опаковки за примамки са изработени от дебел и мек морски PVC, цялата конструкция на куката и панти прошитаПроста конструкция с плетене на една кука и линия за поставяне и отнемане осигурява лесен достъп до снастям, което позволява бързо да се лови риба.Тази защита предпазва прът от entanglements по време на транспортиране и съхранение. ?【Прозрачна опаковка за стръв, устойчиви на пробиване】 : прозрачен капак за стръв дава възможност незабавно да идентифицират стръв за бърз избор на въдица.Устойчив на пробиване материал предпазва вашето удилище и въжето от незащитени куки и свежда до минимум заплитане. ?【Защитете своята стръв】 : Здраво фиксирайте куки, скоби, кривошипные примамки, комплекти блесен на тралене в обертке за стръв, не прониква вътре, не зацепляясь и не запутываясь.Тази защита предпазва прът от entanglements по време на транспортиране и съхранение. ?【Лесно се отваря и затваря】 : обвивка за стръв лесно затваря стръв и куки повечето размери, осигуряване на тяхната безопасност и организация.Проста конструкция с плетене на една кука и линия за поставяне и отнемане осигурява лесен достъп до снастям, което позволява бързо да се лови риба.Чудесен начин да защитите своята въдица и да го съхранявате в шкафче или лодка, за да се отървете от entanglements. ?【Здрави, трайни материали】 : опаковки за примамки са изработени от дебел и мек морски PVC, цялата конструкция на куки и примки сшита, а не залепен за издръжливост и функционалност.Осигурява солидна и надеждна кацане, но това лесно се открива по време на риболов. ?【100% Безупречно обслужване】 : Ние сме марка, специализирана в производството и продажба на всички видове риболовни принадлежности.Ние можем да ви предоставим не само чанти за съхранение на примамки с най-високо качество, но и от други най-добрите риболовни стоки и най-доброто обслужване от нашия професионален екип. Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Вашият проблем ще се реши, докато не сте доволни. ?【Прозрачна опаковка за стръв, устойчиви на пробиване】 : прозрачен капак за стръв дава възможност незабавно да идентифицират стръв за бърз избор на въдица.Устойчив на пробиване материал предпазва вашето удилище и въжето от незащитени куки и свежда до минимум заплитане. ?【Защитете своята стръв】 : Здраво фиксирайте куки, скоби, кривошипные примамки, комплекти блесен на тралене в обертке за стръв, не прониква вътре, не зацепляясь и не запутываясь.Тази защита предпазва прът от entanglements по време на транспортиране и съхранение. ?【Лесно се отваря и затваря】 : обвивка за стръв лесно затваря стръв и куки повечето размери, осигуряване на тяхната безопасност и организация.

R

Продукти в категория