.

.

Спиннинговые сонда Piscifun Captain, Изцяло Алуминиев корпус, Макара за морски риболов с ЦПУ от мед/алуминий максимално съпротивление 44 паунда, 8 + 1 Запечатани лагери от не?

Спиннинговые сонда Piscifun Captain, Изцяло Алуминиев корпус, Макара за морски риболов с ЦПУ от мед/алуминий максимално съпротивление

BGN 0.67
Продукти

【Изцяло метална Въртящи се барабани】Спиннинговая макара Piscifun Captain - идеалният избор за морска и сладководна риболовИзработен от висококачествен авиационен алуминий, една седалка, всички метални корпус осигурява невероятна здравина и издръжливост.Тежкотоварни строителство алуминиева дограма осигурява отлична устойчивост на корозия устойчивост, като се гарантира, че вашият сонда ще продължи дълги години. 【Най-доброто в своя клас екипировка】Спиннинговая макара Piscifun Captain проектирани така, че да се подобри цялостната издръжливост.В сериите 2000-5000 се използват метални зъбни колела от окислен алуминий aerospace качеството на CNC-7075, докато в сериите 6000/8000 се използва обновената основна обратно от месинг с ЦПУ и латунная обратно-обратно.Тези съоръжения осигуряват достатъчна мощност за обработка на най-голямата морска и сладководна риба, а също така имат по-голяма устойчивост на корозия и дълготрайност. 【Изключително Мощен и здрав】Усилва цялостния дизайн, по-качествени зъбни колела и система за спиране от въглеродни влакна Piscifun осигуряват макарата Captain невероятна съпротива в 44 кг.Това го прави перфектен избор за улов на големи риби и отлична спиннинговой спининг в морската вода. 【Ултра-гладка и устойчива】 Всяка риболовна макара Captain с 8 вносни лагери от неръждаема стомана с двойно уплътнение и един подшипником срещу обратен ход.Вие ще бъдете изумени от невероятна спонтанност, лекота и плавностью действия на Капитана дори и в тежки условия. 【Изтеглени функции】Captain притежава дълъг списък от висок клас функции, които осигуряват сериозна производителност.Алуминиева устойчива на плъзгане макара и дръжка, преработени на машината с ЦПУ, по-лесно и по-стегната, а дръжка от EVA с висока плътност, по-лесно управление при улов на голяма риба.Piscifun се стреми да предлага висококачествени макари на достъпна цена, подкрепени от отлично обслужване на клиентите. 【Изцяло метална Въртящи се барабани】Спиннинговая макара Piscifun Captain - идеалният избор за морска и сладководна риболов.Изработен от висококачествен авиационен алуминий, една седалка, всички метални корпус осигурява невероятна здравина и издръжливост.Тежкотоварни строителство алуминиева дограма осигурява отлична устойчивост на корозия устойчивост, като се гарантира, че вашият сонда ще продължи дълги години. 【Най-доброто в своя клас екипировка】Спиннинговая макара Piscifun Captain проектирани така, че да се подобри цялостната издръжливост.

R

Продукти в категория