.

.

Набор от тренировки за зидария 1/4 (10 бр) - Тренировка в цементу, Професионален Набор от тренировки за бетон за стъкло/тухли/Цимент/теракот/, И т.н. Съвет за пробиване о?

Набор от тренировки за зидария 1/4 (10 бр) - Тренировка в цементу, Професионален Набор от тренировки за бетон за стъкло/тухли/Цимент/теракот/,

BGN 1.33
Продукти

Стъкло, керамика, цимент, дърво, керамика, мек метал, тухла, двор гърне, мрамор, накладки, огледала, стъкла, неръждаема стомана, стъклени бутилки и т са Подходящи за домашни занаяти и употреба в строителство / инженерство.Висококачествен набор от тренировки; Набор от тренировки за зидария TITGGI, връх на свредло е изработен от висококачествена твърда сплав YG6 X, напълно изгладен и е устойчив на корозия, чист и остър, без чеп.Тези тренировки по цементу може лесно да се абсорбира в различни материали (стъкло, керамика, цимент, дърво, тухла, твърди пластмаси и т. ПРЕКРАСЕН дизайн; е кръстовидна съвет намалява съпротивлението и увеличава скоростта; Шестостенни ръкохватка прави тренировка по-гъста и безопасни за употреба.Когато сте приели нашето учение за бетон и преминават през плочки, изглежда, че той преминава безпрепятствено.Вие ще бъдете изумени забележителен дизайн!.БЪРЗО ПРОНИКВАНЕ; Свредло за пробиване на плочки са подходящи за повечето обикновени дрелей, электродрелей, ръчни дрелей и настолни дрелей.Конструкция двойно U-образна бразда и спирала ръкохватка осигурява бързо отстраняване на прах при пробивни.Спестете вашето време и усилия!.Ще отговарят на всички ВАШИ изисквания; комплектът включва 10 БР тренировки 1/4" (6 мм), има 10 еднакви размери тренировки за бетон, за да отговори на нуждите на многозаходных дупки в различни проекти.НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ!За да получите оригинален набор тренировки за зидария, моля, посочете керамични тренировки марка TITGGI, международни марки инструменти с гарантирано качество.ние ще ви предложим замяна или връщане на пари, без никакви въпроси!не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, ако имате някакви въпроси.Име на продукта : Набор от тренировки, за да напречната зидария 10ШТ. Материал : Висококачествена сплав. 10 x Тренировка за зидария 1/4 инча (6 мм). 1 х калъф за съхранение.Съвети за безопасност : . Универсална дръжка за обикновени бормашини, електрически бормашини, ръчни бормашини и настолни бормашини, не е подходящ за ударни дрелей.Този продукт не може да се използва за пробиване на закалено стъкло и чист бетон.За чупливи изделия скорост на пробиване не трябва да бъде прекалено висока, а налягането е твърде високо, за да не се повреди на продукта.

R

Продукти в категория