.

.

Беспламенные Свещи VANGOO Led Свещи, работещи На Батерии Истински Восъчни Свещи, работещи на Батерии с Дистанционно управление, Таймер за Дома, Сватби, Партита и подаръ?

Беспламенные Свещи VANGOO Led Свещи, работещи На Батерии Истински Восъчни Свещи, работещи на Батерии с Дистанционно управление, Таймер

BGN 8.80
Продукти

Съдържание на пакета – 3 led беспламенные свещи, Φ3 "x H 4"/5"/6", 1 дистанционно управление с 3 батерии тип ААА в комплекта не са включениБезопасно и без този пламък - тези свещи могат да бъдат опасни, но можете да не се притеснявате за тези led свещ.Те са 100% безопасни.Добра украса за дома - Свещ може да се използва в спални, хол, рововете, бани, а също и като приятен украса за сватби, партита и подаръци.Той може да бъде поставен в декоративен фенер, свещници. Дистанционно управление таймер с 10 клавиши – Лесно и удобно управление.Можете да инсталирате таймери на 2/4/6/8 часа.Не е нужно да се притеснявате за това как да ги изключите по-късно.Внимание – Моля, обърнете внимание, че свещ не е водоустойчив, моля, не го използвайте във вода.Комплект от 3 стилни беспламенных блещукащите свещи е една отлична алтернатива на традиционните три свещи и може да се използва за различни поводи. • Партита, събития, вечери. • Рожден ден и годишнина. • Коледна украса. • Ресторанти, заведения, магазини и др.

R

Продукти в категория