.

.

353 БР. Комплект ключалки за брезент за лодка Комплект за ремонт брезент от неръждаема стомана ZYNERY Marine, Комплект Ключалки за Брезент за лодки, Тъканта на Кожата с Мат?

353 БР. Комплект ключалки за брезент за лодка Комплект за ремонт брезент от неръждаема стомана ZYNERY Marine, Комплект Ключалки за Брезент

BGN 9.33
Продукти

☑️ На помещение включва : Комплект за ремонт на платното включва 100 бр капсули 0,59 инча, 100 бр гнезда 0,51 инча, 50 бр игли на тъканната основа 0,51 инча, 50 бр подпори на 0.55 инча, 50 бр винтове 0,59 инча, 1 бр punch, 2 бр инструменти за настройка.Компоненти спретнато пакетирани в прозрачна пластмасова кутия. ☑️ ВИСОКОКАЧЕСТВЕН МАТЕРИАЛ : Комплект защелкивающихся бутони, изработени от висококачествена морска неръждаема стомана, която осигурява здравина и издръжливост.Може да се използва във влажна среда и в солена вода. ☑️ ЛЕСНА УПОТРЕБА : В комплекта има допълнителни клещи за пробиване 6 мм, за да ви помогне лесно и ефективно да извършите инсталирането.В нашият комплект ключалки също са компоненти на тъканната основа и да включва компоненти на основата с твърда повърхност, всички от които могат да бъдат обединени в 50 групи защелкивающихся бутони и 50 комплекти спирални планини. ☑️ ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : Бутони-капаче може да се използва за мебели, платно, плат, лодки, палатки, tarps, дрехи и т., И те са много подходящи за занаяти собствените си ръце, като дрехи, чанти, колани и т. Този комплект може да задоволи и най-различни ваши нужди. ☑️ ОБСЛУЖВАНЕ на КЛИЕНТИ : Като честен продавач, ние поемаме върху себе си отговорността за поръчка на всеки клиент.Ако имате някакви проблеми след получаване на продукта, моля, свържете се с нас и ние ще решим ги за вас в рамките на 24 часа.

R

Продукти в категория