.

.

Набор от съемников лагери Shankly Товароподемност 5 тона или Гребец шестерен, Универсален инструмент за премахване на лагери или Плъзгачи за механици, Инструмент за о?

Набор от съемников лагери Shankly Товароподемност 5 тона или Гребец шестерен, Универсален инструмент за премахване на лагери или Плъзгачи

BGN 26.99
Продукти

✅ РАЗЛИЧНИ ВИДОВЕ РАБОТИ по удължаване : В комплекта за теглене на Shankly влизат гребец пръти и крака, с отлично средство за облекчаване на чистачките, зъбни колела, лагери Гъби са обратими, така че на тях може да се оттегли вътрешен или външен ролка.Ефективен сменяем инструмент за автомобилната индустрия. ✅ ЗДРАВ И ДОБРЕ СКОНСТРУИРОВАННЫЙ : Инструмент за отнемане на зъбни колела или лагери Shankly е изработен от здрава ковано желязо, дизайн и подложен на термична обработка за извършване на сложни и изтощителна работа, което прави този разделител лагери траен и надежден инструмент. ✅ ПОЛЕЗЕН ДИАПАЗОН : Този сепаратор е на лагер снабден с богат избор от разделители лагер (2 и 3 инча), което осигурява гъвкавост при изпълнение на работата.Това е идеалното решение за извличане на предмети в тесни места, помага механик по-бързо извличане на предмети. ✅ УНИВЕРСАЛЕН : Този гребец лагер може да се използва самостоятелно или в комбинация с други съемниками, което го прави ефективен за много марки и модели.Инструмент за премахване на колесни лагери или преса за лагер, който ще бъде ефективно служи като механик в продължение на много дълго време. ✅ ГАРАНТИРАНО УДОВЛЕТВОРЕНИЕ : Ние се придържаме към думите "качество" уверяваме ви, че купил от вас тази тежкотоварни гребец лагери или комплект за пресоване на колесни лагери ще пристигне до вас в добро състояние, ако се сблъскате с някакви проблеми, не се колебайте да се свържете с нас.

R

Продукти в категория