.

.

PRETYZOOM 96 бр. Сувенири, под Формата на Топки, Играчки, Венец, Цветарите, Сватбена Украса, Сърца, Балони, Аксесоари за Обръч, Проекти, Домашни Декоративни Детски Бели Зан?

PRETYZOOM 96 бр. Сувенири, под Формата на Топки, Играчки, Венец, Цветарите, Сватбена Украса, Сърца, Балони, Аксесоари за

BGN 4.49
Продукти

Пяна във формата на сърце : Полистирен форми за поднасяне на венци във формата на сърца, изработени от добри материали и по-леки, с тяхна помощ може да се направи много занаяти собствените си ръцеПръстени за белите венци : - за различни изкуства и занаяти.Можете да colorize, подпре, нарязани, шлифован и да го поправя, за да направите всичко, каквото ви.Коледна декорация за елха от стиропор : Изработен е от добър материал, мек и лесен, с него можете да направите много занаяти собствените си ръце.Полистирен топки : Отличен, подходящ за всички видове декоративно-приложното изкуство.Можете да colorize, се присъедините, нарязани, шлифован и нокти с нокти всичко, което искаш.Топка-сърце : ЗАНАЯТИ, изработени от пяна дъски сърца - Изработен е от добър материал и лесно , с него можете да направите много занаяти собствените си ръце.Пяна във формата на сърце : Полистирен форми за поднасяне на венци във формата на сърца, изработени от добри материали и по-леки, с тяхна помощ може да се направи много занаяти собствените си ръце.Пръстени за белите венци : - за различни изкуства и занаяти.Можете да colorize, подпре, нарязани, шлифован и да го поправя, за да направите всичко, каквото ви.Коледна декорация за елха от стиропор : Изработен е от добър материал, мек и лесен, с него можете да направите много занаяти собствените си ръце.Полистирен топки : Отличен, подходящ за всички видове декоративно-приложното изкуство.Можете да colorize, се присъедините, нарязани, шлифован и нокти с нокти всичко, което искаш.Топка-сърце : ЗАНАЯТИ, изработени от пяна дъски сърца - Изработен е от добър материал и лесно , с него можете да направите много занаяти собствените си ръце.Пратката включва 96 x сърцата Характеристики-за сватбени и коледни декорации, работи в "Свети Валентин", училищни проекти направи си САМ " и на празнични поводи. бижу във формата на сърце. - Цвят : Бял полистирен топки. - Отлично подходящ за различни видове декоративно-приложното изкуство.Можете да colorize, залепване, изрязване, шлифован и приколоть му, за да се получи по всяко купя ви коледа пръстен от стиропор. - Е направен от добър материал, и лесно , с него можете да направите много занаяти собствените си ръце, от полистироловых на пръстените".

R

Продукти в категория