.

.

Гумени облицовки за мебели YuanYouTong, 4 бр., Мини Накладки за Мебели, Нескользящие Дръжки за Мебели, Защитни облицовки за крака на стола, Прислужници легла, Кръгли накла?

Гумени облицовки за мебели YuanYouTong, 4 бр., Мини Накладки за Мебели, Нескользящие Дръжки за Мебели, Защитни облицовки за крака на стола,

BGN 3.33
Продукти

【Материал】 Подложки за мебели, изработени от висококачествен гумен материал, имат специфична миризма и са трайни 【Размер】 Размер нескользящих гумени облицовки за мебели е 44,5 mm. моля, обърнете внимание на размера, преди пускането на поръчката. 【Характеристики】Тези нескользящие мебелни дръжки притежават свойства на устойчивост на износване, амортизация и надраскване, което позволява ефективна защита на пода и да удължи живота на мебели. 【Лесна употреба】 Отлично противоскользящее покритие и сцепление, равномерно распределяющее тегло на мебели.Просто го поставете под краката на мебелите, за да предпази пода. 【Прилагането на】 Тези нескользящие мебелни дръжки са подходящи за повечето видове мебели на колела, като например дивани, дълбоки кресла, бюра, подвижни маси, тоалетки и др 【Материал】 Подложки за мебели, изработени от висококачествен гумен материал, имат специфична миризма и са трайни. 【Размер】 Размер нескользящих гумени облицовки за мебели е 44,5 mm. моля, обърнете внимание на размера, преди пускането на поръчката. 【Характеристики】Тези нескользящие мебелни дръжки притежават свойства на устойчивост на износване, амортизация и надраскване, което позволява ефективна защита на пода и да удължи живота на мебели. 【Лесна употреба】 Отлично противоскользящее покритие и сцепление, равномерно распределяющее тегло на мебели.Просто го поставете под краката на мебелите, за да предпази пода. 【Прилагането на】 Тези нескользящие мебелни дръжки са подходящи за повечето мебели на колела, като например дивани, дълбоки кресла, бюра, подвижни маси, тоалетки и др Гумени мебелни колела, 4 бр противоскользящих на мебелни облицовки, нескользящие мебелни дръжки, защита пол за крака на стола, прислужници легла, кръгли накладки за колелата на дивана (кафяво).

R

Продукти в категория