.

.

SJYDQ Стенни закачалка за Баня Кука закачалка за Хавлия Палто, с монтиран на стената Кука Стенни Закачалка с Винтова Мебелната Обкова (Цвят: C)

SJYDQ Стенни закачалка за Баня Кука закачалка за Хавлия Палто, с монтиран на стената Кука Стенни Закачалка с Винтова Мебелната

BGN 2.33
Продукти

Материал : цинк сплавЦвят : сребрист, жълт бронз, зелено бронз.Област на инсталация : баня / кабинет / балкон / гардероб и т. Утолщенное основа Утолщенное основата се закрепва с винтове за стабилност.Гъст с покритие от сплав, на повърхността на пълна и лъскава, не е лесно да избледнява.Материал : цинк сплав.Цвят : сребрист, жълт бронз, зелено бронз.Област на инсталация : баня / кабинет / балкон / гардероб и т. Утолщенное основа Утолщенное основата се закрепва с винтове за стабилност.Гъст с покритие от сплав, на повърхността на пълна и лъскава, лесно избледняват.Начин на инсталация : Без перфорация.Технология на повърхността : лъскава неръждаема стомана.Материал : цинк сплав.Цвят : сребрист, жълт бронз, зелено бронз.Област на инсталация : баня / кабинет / балкон / гардероб и т. Утолщенное основа Утолщенное основата се закрепва с винтове за стабилност.Гъст с покритие от сплав, на повърхността на пълна и лъскава, не е лесно да избледнява. 1 x забележка : Моля, разберете, че поради разлики в осветлението или компютърните монитори не мога да гарантирам, че на снимката и реалния цвят на 100% съвпадат.Поради различните методи на измерване може да се наблюдава отклонение от 1-2 виж.

R

Продукти в категория