.

.

Picasso Le Reve Калъфка за възглавница Мечта Пикасо, Калъфка за възглавница, Стандартна Калъфка за Мъже И Жени, Домашен Декоративен Диван, Фотьойл, Спалня, Хол, 18x18 см, Калъ?

Picasso Le Reve Калъфка за възглавница Мечта Пикасо, Калъфка за възглавница, Стандартна Калъфка за Мъже И Жени, Домашен Декоративен

BGN 1.00
Продукти

Материал : лен, Двустранен принт - с ципРазмер : 18 X 18 (45 X 45 см), без пълнеж / поставяне, на допир е мека и подобен на велур. Супер комфорт : отлично бельо, тънка текстура и удобство.Той има еластичност, не се бели и не дразни кожата.Поддръжка : Машинно пране отделно в студена вода.Характеристики : лесно Можете да извадите или поставите в него вашата поставяне!това е благодарение на закопчалка на ципа. Двустранен принт с размер 18 инча x 18 инча - с цип.Режете и сшито ръчно.Поставяне в комплекта не е включена.Изработен е от Мека фланелевого руно от 100% полиестер.Лесно можете да извадите или поставите в него вашата подложка!Лесен за поддръжка и машинно пране в деликатен режим, е безопасно за сушене.

R

Продукти в категория