.

.

Възглавница от органичен елда HXHLYH, Регулируем Дишаща за прохлада, Има масажен ефект, Подобрява качеството на съня (жълт)

Възглавница от органичен елда HXHLYH, Регулируем Дишаща за прохлада, Има масажен ефект, Подобрява качеството на съня (жълт)

BGN 19.99
Продукти

[Благородна елда корпуси] Елда възглавници са пълни на 100% елда кораЕлда зърно е добра пропускливост л, гъвкавост, и я лесно се разделят с помощта на няколко технологични процеси.През зимата тук е топло, а лятото е прохладно.Той е подходящ за възрастни хора и работници. 【Перфектен дизайн】 Калъфка изработена от висококачествена памучна груб плат, екологично чисти печат и лакиране, с невидим цип, дизайн ключалката, гурме кант, на височината може да се регулира самостоятелно, палта, преносимо и моющееся, трайно. 【Функционален принцип】 Ергономична, идеална подкрепа на врата в съответствие с формата и теглото на шийния отдел на гръбначния стълб осигурява регламентирана подкрепа за главата и шията, облекчава умората всички спящи и страдащи от болки във врата. Полезна елда помага за подобряване на паметта, за премахване на умора и напрежение, а също и да ви дам по-спокоен и сладък сън, за допълнителен комфорт. 【Здравето и безопасността на】Възглавница от елда има добра циркулация на въздуха, добра пропускливост на въздуха, не съдържа статично електричество, изпълнен с чиста и непыльной висококачествена елда обвивката, има противоалергични ефект, премахва умората и напрежението. [Идеален подарък] Висококачествена възглавница от елда ще осигури на вас и вашето семейство качествен сън, ще стане ваш спътник в живота, както и подарък за близки и приятели, за да може с увереност да купуват си и с удоволствие да се насладят!. [Благородна елда корпуси] Елда възглавници са пълни на 100% елда кора.Елда зърно е добра пропускливост л, гъвкавост, и я лесно се разделят с помощта на няколко технологични процеси.През зимата тук е топло, а лятото е прохладно.Той е подходящ за възрастни хора и работници. 【Перфектен дизайн】 Калъфка изработена от висококачествена памучна груб плат, екологично чисти печат и лакиране, с невидим цип, дизайн ключалката, гурме кант, на височината може да се регулира самостоятелно, палта, преносимо и моющееся, трайно. 【Функционален принцип】 Ергономична, идеална подкрепа на врата в съответствие с формата и теглото на шийния отдел на гръбначния стълб осигурява регламентирана подкрепа за главата и шията, облекчава умората всички спящи и страдащи от болки във врата. Полезна елда помага за подобряване на паметта, за премахване на умора и напрежение, а също и да ви дам по-спокоен и сладък сън, за допълнителен комфорт.

R

Продукти в категория