.

.

Флакони-опаковки за парфюми Dolovemk, 4 опаковки, Празни Флакони-опаковки, с фин Мъгла, за Еднократна употреба, за Етерични масла, Алкохол, Почистващи разтвори, Дезинфек?

Флакони-опаковки за парфюми Dolovemk, 4 опаковки, Празни Флакони-опаковки, с фин Мъгла, за Еднократна употреба, за Етерични

BGN 2.33
Продукти

?Набор от опаковки Dolovemk от 4 опаковки Обемът от голям до малък е : 1 унция (30 мл) 0,5 унции (15 мл); 0,35 грама (10 мл); 0,18 грама (5 мл).Безплатен подарък 4шт фуния, 1 бр парфюм помпа, 2 бр краен. ? Благороден и изискан дизайн : спрей за малки мъгла външен вид боядисана златно покритие, придающим ви текстура, благородни метали, и той не избледнява дори и след продължителна употреба.Външен вид гладка, на допир е приятно.Благодарение на очевидно окошку ясно можете да видите остатъка от течността в бутилката, улеснява навременното попълване. ?Четири групи флакона-пулверизатори за парфюми с различни размери може да се използва за пълнене на етерични масла, спирт, почистващ средства, разтвори, дезинфекционни средства, парфюми, отдушками, почистващи препарати и така нататък.Тя може да се използва за разграничаване на различни течности и за тяхното разделно пълнене. ? Най-добрият избор за пътуване : набор от опаковки travel size пулверизатор се различава леко тегло и може да бъде поставен в раница или багаж.Реши своите проблеми, свързани с невъзможността да носят със себе си течност по време на пътуване, и да се улесни изход към улицата. ? Отлично качество : В комплекта на опаковки прилага нов дизайн за вакуумно пресоване, която може лесно да се влиза и повторно използване, намаляване на количеството на отпадъците.Конструкция размер на отворите на капака предпазва от изпускащ или разливи.Нетоксичен и безвкусен, е безопасна и удобна.Включва в себе си един капкомер и две фунията за пълнене.Лесно се зарежда за секунди.Обем : 30/15/10/5 мл. Материал : Стъкло вътрешния контейнер и метален корпус. Размер и цвят : God.Какво има в кутията : 4 х Флакона.

R

Продукти в категория