.

.

Цвете Натиснете върху Ноктите на краката Къси Лъскавите Бели Режийни Ноктите На Краката си Пролетен Дизайн във формата на Цветни Листа, Лепило за Нокти на Краката ?

Цвете Натиснете върху Ноктите на краката Къси Лъскавите Бели Режийни Ноктите На Краката си Пролетен Дизайн във формата на Цветни Листа, Лепило

BGN 2.33
Продукти

Съдържание на пакета : Акрил преса за ноктите на краката си съдържа 24 бр къси режийни ноктите на краката, 1 двустранен стикер, пилочку за нокти и дървена стикер за премахване на върховете на ноктите на краката.Лесно е да направите моден салон режийни ноктите на краката си.Пълно съответствие на размерите : В нашия набор за акрилни нокти на пръстите на краката са представени фалшиви нокти 12 различни размери, независимо от размера на нокътя, можете да изберете най-подходящия статичен нокти за себе си.Материал : Дизайнерски режийни ноктите на пръстите на краката са изработени от качествен материал ABS, който може да продължи около седмица, но срокът на служба желейного гел е ограничен.Ние ви препоръчваме да използвате вашия собствен лепило.Забележка : Гланц на въздушната ноктите на краката 24 бр. в комплект, 12 различни размери.Поради различните настройки на дисплея и осветление режийни нокти на краката може да се различават леко от изображението.Причина : Изкуствени нокти на краката създай свой собствен дизайн на ноктите на краката за сватби, партита, срещи уикенд или специален повод.Перфектният избор за вашия маникюрного стил.Добре дошли В магазин BELSITA.Придайте си ноктите привлекателен вид с помощта на дюзи за нокти в различни случаи от живота.В магазините BELSITA може да намерите всички видове дюзи за нокти Като се ползват 1. Почистване на ноктите и следете за това, те да са чисти и сухи. Изберете правилния размер на нокътя и нанесете точното количество на тиксо от вътрешната страна на избрания от нокътната плочка. Закрепете парче от корена на нокътя към предната част на нокътя, задръжте ноктите в продължение на 8 секунди, здраво залепете Как да деинсталирате 1 : Не натискайте и не отрывайте нокти. 2 : Накиснете ноктите в топла вода за 10-15 минути. 3 : Внимателно отстранете фолиото от ръба.Препоръка 1 : да се Избягва залепване на места, като възпаление и зачервяване. 2 : За ноктите прослужили по-дълго, моля, дръжте далеч от огън или на места с висока температура 3 : за Да предпазите ноктите, не изваждайте нокти сила.

R

Продукти в категория