.

.

Покриване на Кормилното колело, 15-Инчов Универсален Автоматичен Противоскользящий Защитник на Волана, Аксесоари за интериора на Колата За Жени и Мъже, за автомоби?

Покриване на Кормилното колело, 15-Инчов Универсален Автоматичен Противоскользящий Защитник на Волана, Аксесоари за интериора на

BGN 1.33
Продукти

? Характеристики на продукта : Нашата волан ръкав е направена от висококачествен материал с метална каишкаВ сравнение с други чехлами на волана, този калъф за волан не е вътре, гумен пръстен, което не само по-трайно и дышащее, но и по-еко-приятелски.Осигурява удобно и сухо усещане в ръцете и динамична метална тапицерия на волана. ? Защита на волана : тя е покрита с много приятна на допир мека кожа.Удобен кожен калъф на волана не само ще предпазят вашите ръце от обжигающего волана през лятото, но и ще ви позволи да се чувствате много на мода през зимата.Когато грее слънце, изглежда спортно и стилно. ? Универсален : Този калъф за волана на колата е подходящ за кормила с диаметър от 14.5 "до 15" (от 37 до 38 см).Нашите калъфи за волан идеално ще прославят вашия автомобил, както и да защитава вашето волан от износване, запазвайки оригиналния калъф на волана на колата е като нов. ? Дизайн в спортен стил : Комбинация от черно и други цветове, изглежда много стилно и индивидуално, перфектно сочетаясь с цвета на интериора на колата, без да се създава усещане маловажността.Това не само ще ви предпази вашето оригинално волан от износване, но и разкрасяване на интериора на вашия автомобил.Красив интериора на автомобила ще направи всяко пътуване приятно. ? Лесна инсталация : Тази капачка на кормилното колело не е от вътрешния пръстен и се отличава с висока еластичност, което позволява лесно да завършите инсталацията.Просто поставете капака върху волана.Натиснете и задръжте горната част на капака и постепенно намали я с две ръце и от двете страни, за да затегнете. ? Характеристики на продукта : Нашата волан ръкав е направена от висококачествен материал с метална каишка.В сравнение с други чехлами на волана, този калъф за волан не е вътре, гумен пръстен, което не само по-трайно и дышащее, но и по-еко-приятелски.Осигурява удобно и сухо усещане в ръцете и динамична метална тапицерия на волана. ? Защита на волана : тя е покрита с много приятна на допир мека кожа.Удобен кожен калъф на волана не само ще предпазят вашите ръце от обжигающего волана през лятото, но и ще ви позволи да се чувствате много на мода през зимата.Когато грее слънце, изглежда спортно и стилно. ? Универсален : Този калъф за волана на колата е подходящ за кормила с диаметър от 14.5 "до 15" (от 37 до 38 см).Нашите калъфи за волан идеално ще прославят вашия автомобил, както и да защитава вашето волан от износване, запазвайки оригиналния калъф на волана на колата е като нов. ? Дизайн в спортен стил : Комбинация от черно и други цветове, изглежда много стилно и индивидуално, перфектно сочетаясь с цвета на интериора на колата, без да се създава усещане маловажността.

R

Продукти в категория