.

.

Автомобилна Боя За Ремонт На Драскотини На Восък За Полиране Комплект За Полиране На Надраскване Боя Средство За Полагане На Грижи За Автомобила Инструмент За Рем?

Автомобилна Боя За Ремонт На Драскотини На Восък За Полиране Комплект За Полиране На Надраскване Боя Средство За Полагане На Грижи За Автомобила

BGN 12.03
Продукти

★★ Широко приложение - идеален за всичко на вашия автомобил, включително джанти, боя, метал, пластмаса, гума, кожа, двигател ★★ Трайно защитно покритие - високо ефективно покритие за защита за вашия автомобил от драскотини, падания птици, каменна трохи, железен прах и много други. ★★ Най-високо качество - Специално предназначени дизайн ви позволява внимателно да се избегнат повреди боята на автомобила и идеално се съчетава с всякакъв цвят боя. ★★ Основна цел - Може да се използва за ефективно премахване на резба и драскотини, причинени от аварии или удари, а също и за възстановяване на блясък на боята на вашия автомобил. ★★ Лесен за използване - Лесна работа, просто нанесете необходимото количество, за запълване на повредени участъци, а след това избършете., незабавен блясък, ще ви освободи от необходимостта да посещават сервиз за ремонт на автомобили. Използва се за ремонт, полиране, защита : да бъдат ремонтирани драскотини по боята, полиране на колата и за защита на вашия автомобил 2. Може бързо премахване на малки драскотини на автомобилната боя br> 3. Може ефективно лечение на косата от автомобилната боя, избледняване и друг окисляване 4. Може да се използва за премахване на всички форми на устойчиви дюзи, като катран, лепило и цветни дефекти боя си САМ " и т. Няма да навреди на боята при отстраняване на леки драскотини по боята Технически характеристики : ● Тип на продукта : боя за премахване на драскотини ● Обем : 30 мл с гъба ● Начин на съхранение : да се Съхранява на хладно и сухо място, Като използвате : 1. Първо изтрийте спирачки 2.Премахване на паста за лечение на автомобилни надраскване . Вземете необходимото количество и нанесете на драскотини 4 .Най-накрая боя за вашия автомобил ще се върне в първоначалния си вид Обърнете внимание : * Действителният цвят може да се различават леко от снимките, поради друг монитор и светлинния ефект * Моля, се допуска отклонение на 1-3 см от ръчно измерване на Пратката съдържа : 1 * 30 мл боя за премахване на драскотини гъба.

R

Продукти в категория