.

.

OYEEICE Калъф за iPad на 10-то поколение с клавиатура, Магнитен калъф за клавиатура на iPad 360 ° със 7-цветна подсветка, Вграден държач за моливи, Калъф за безжична Bluetooth клави?

OYEEICE Калъф за iPad на 10-то поколение с клавиатура, Магнитен калъф за клавиатура на iPad 360 ° със 7-цветна подсветка, Вграден държач за

BGN 0.33
Продукти

✅【Съвместимост своята практика】 Калъф-клавиатура е съвместима с i Pad 10th 109 " 2022 (не е подходящ за 10.9 Air 5/4), включително номер на модела A2757 /A2777/A2696. Клавиатура-калъф може да добавяте като книжка и ставам като мини компютър, я лесен за носене, той е идеален за работа, за правене на бележки и набиране на текст в офиса, училището или пътуване. ♐ Моля, бъдете внимателни, проверете задния панел на вашето устройство преди покупка на (писалка в комплекта не са включени). ✅【Въртящ се на 360 ° магнитен калъф】 Корпуса на клавиатурата всъщност не витае във въздуха, и сигурно прикрепени към корпуса.Мощна магнитна функция позволява закрепване на кобур до хладилника или други магнитни повърхности, което го прави удобен за помощ в готвенето или за други цели.Осигурява защита и удобство за лесно използване на i Pad i Pad 2022 10th с диагонал 10,9 инча по време на игри или за работа. ✅【Забавна и готина клавиатура с подсветка】 Магнитна клавиатура е отделен от корпуса и се прикрепя с помощта на магнити.Благодарение на 3 нива на яркост и 7 ярки цветове печатат става забавно и е само тъмно, така и в ярки режим.Клавиатура за i Pad 10th с диагонал 10,9 инча се свързва чрез Bluetooth за по-лесна работа и може да бъде изключен, когато не се използва. ✅【Автоматичен режим на готовност 】 Когато отворите или затворите 10-та калъф за i Pad с диагонал от 10,9 инча, той автоматично се превежда устройството е в спящ режим, което значително спестява електроенергия.Точни деколтета осигуряват лесен достъп до всички пристанища, камера, колонки, гнездо за слушалки и регулатора на силата на звука. ♐ За постигане на перфектния ефект на сън / будност, моля, премахнете клавиатурата, тъй като железен лист на клавиатурата ще попречи на протоколи притяжению. ✅【Гаранция за качество OPAKIT】 За 10-ти 10,9-инчов своята практика за i Pad се използва здрав материал TPU, който е устойчив на надраскване и предоставя по-меко усещане, като защитава вашето устройство от падане и надраскване.Вграден държач за моливи улеснява достъпа до карандашу (молив в комплекта не са включени).Подвижна магнитна клавиатура ви позволява да регулирате вид на екрана и позицията на набиране на текст, осигуряване на по-голяма гъвкавост при използване на i Pad.OPAKIT осигурява 24-часова директен контакт с отдела за следпродажбено обслужване. ✅【Съвместимост своята практика】 Калъф-клавиатура е съвместима с i Pad 10th 10.9 " 2022 (не е подходящ за 10.9 Air 5/4), включително номер на модела A2757 /A2777/A2696. Клавиатура-калъф може да добавяте като книжка и ставам като мини компютър, я лесен за носене, той е идеален за работа, за правене на бележки и набиране на текст в офиса, училището или пътуване. ♐ Моля, бъдете внимателни, проверете задния панел на вашето устройство преди покупка на (писалка в комплекта не са включени).

R

Продукти в категория