.

.

Philonext Капково Напояване, Система за напояване на градината 130 фута/40 м, Регулируема Автоматична Комплекти за Микроорошения, 1/4 Празен Разпределителен Маркуч Подход?

Philonext Капково Напояване, Система за напояване на градината 130 фута/40 м, Регулируема Автоматична Комплекти за Микроорошения,

BGN 1.33
Продукти

【НАСТРОЙКА на ПОЛИВАНЕ】 - Изсипете всички растения едновременноДюза има два режима на пускане на вода : кея и мъгливо, и всяка дюза може да се определи индивидуално, за да отговори на нуждите от вода за различните растения едновременно. 【СПЕСТЯВАНЕ на ВОДА】 -Система за капково напояване на растенията ви позволява да спестите до 70% вода.Система за прецизно поливане бавно и точно попълва точното количество вода, точно там, където е необходимо на вашето растение – в кореновата зона. 【ПРИЛАГАНЕТО на】 -Комплект за автоматично поливане PHILONEXT чудесно за селското стопанство, тревни площи, градина, тераса, оранжерии, охлаждане / поливане мъгла, напояване, овлажняване, охлаждане тераси.Разход на вода всяка капкова глава може да се регулира индивидуално .Просто завъртете главата за капково напояване, за да конфигурирате разход. 【Превъзходно качество на】-Капков маркуч с професионално качество изработен от висококачествени, устойчиви на uv устойчиви материали, несравнима устойчивост на химикали.Намалете консумацията на вода и не е нужно да се притеснявате за своите планове, независимо дали сте у дома или не.През лятото гостите могат да се отпуснат на хладно открито. 【Съвети】-край на маркуча се Потапя в гореща вода за минута, преди пускането на конектори.Това става по-лесно, а когато тя се охлажда, тръба остава гъста.Три лесни стъпки, за да инсталирате, не като копаят земята и не с инсталирането на тази система микрораспылительного напояване с РЪКОВОДСТВОТО на ПОТРЕБИТЕЛЯ.При необходимост можете да отрежете маркуч до желания размер. 【НАСТРОЙКА на ПОЛИВАНЕ】 - Изсипете всички растения едновременно.Дюза има два режима на пускане на вода : кея и мъгливо, и всяка дюза може да се определи индивидуално, за да отговори на нуждите от вода за различните растения едновременно. 【СПЕСТЯВАНЕ на ВОДА】 -Система за капково напояване на растенията ви позволява да спестите до 70% вода.Система за прецизно поливане бавно и точно попълва точното количество вода, точно там, където е необходимо на вашето растение – в кореновата зона. 【ПРИЛАГАНЕТО на】 -Комплект за автоматично поливане PHILONEXT чудесно за селското стопанство, тревни площи, градина, тераса, оранжерии, охлаждане / поливане мъгла, напояване, овлажняване, охлаждане тераси.Разход на вода всяка капкова глава може да се регулира индивидуално .Просто завъртете главата за капково напояване, за да конфигурирате разход. 【Превъзходно качество на】-Капков маркуч с професионално качество изработен от висококачествени, устойчиви на uv устойчиви материали, несравнима устойчивост на химикали.Намалете консумацията на вода и не е нужно да се притеснявате за своите планове, независимо дали сте у дома или не.През лятото гостите могат да се отпуснат на хладно открито. 【Съвети】-край на маркуча се Потапя в гореща вода за минута, преди пускането на конектори.Това става по-лесно, а когато тя се охлажда, тръба остава гъста.

R

Продукти в категория