.

.

Backferry Голяма Военна Спортна чанта Раница Тактическо Полево Облекло Спортна чанта Армията чанта за разполагане на 85Л (Маслинено-сиво)

Backferry Голяма Военна Спортна чанта Раница Тактическо Полево Облекло Спортна чанта Армията чанта за разполагане на 85Л (Маслинено-сиво)

BGN 31.20
Продукти

Този раница gear екип gloverall bag е изработен от здрав водоустойчив полиестер 1000 D с качествени катарами и циповеПерфектното облекло за армията, охрана, за оцеляване на открито, основно на къмпинг, за пътуване, пейнтбола, еърсофт оръжия и така нататък.Тази голяма спортна чанта в армия стил има едно основно отделение с горния отвор, 2 външни джоба с всяка страна и 2 странични ръкави за бърз и лесен достъп.Основно отделение с размер 30 х 13,5 х 13,5" (ширина x дълбочина x височина) с обем около 82 литра с един вътрешен джоб на велкро за по-малки незакрепленных предмети. 2 външни джоба с цип - това е около 5 литра.Пълен размер : 36 "x 13,5 x 13,5" (Ширина x Дълбочина x височина).В тази спортна чанта в стил милитари има много голямо място за вашето облекло и предмети от първа необходимост. 2 " сверхпрочная дръжка за носене на еластични ленти за продължително използване и удобни за носене. 2 2 " дръжка за носене на еластични ленти от всяка страна за носене и преместване на тежки товари. 3 сжимающих колан с быстросъемными изкривени отгоре за определяне на това, което качвате.Почистете идентификационен слот панти капак.Меки ремъци в стил раницата с нагрудным колан и меки горните панели за удобно носене в режим на раницата.Ремъците на раницата може да са скрити под меки панели в режим на облекло чантата. 2 пластмасови мъжец за мигли с всяка страна за закрепване на екипировка. 6 пластмасови подложки на дъното за предварителна защита на вашата чанта от подхлъзване и естествена светлина чрез стриване.Този е много голяма раница-даффл торби във военната стил може да се използва като аварийно чанти, чанти EMS, чанти за разполагане, чанти за разтоварване, чанти за носене, както и спортни чанти за фитнес и чанта за носене.

R

Продукти в категория