.

.

Въдица Aventik 2в1 за улов на риболов, летят IM12 Nano въдица бързо действие с повече удлинительной секция 9'2 LW3/4 4шт в 10'6 LW3/4 9' 5/6 4шт в 10'4LW5/6 Удилище за риболов на пъстърва и ни?

Въдица Aventik 2в1 за улов на риболов, летят IM12 Nano въдица бързо действие с повече удлинительной секция 9'2 LW3/4 4шт в

BGN 56.66
Продукти

Иновативен дизайн Aventik един прът може да бъде от две дължини 9'2" LW3 / 4 4 бр., при добавяне на една удлинительной секцията получава 10'6"LW3 / 4; 9' 5/6 4 бр. Идеална въдица за риболов на нимфа и пъстърва.Японската технология за позициониране Toray IM12 Nano с няколко графитами за постигане на ниско тегло и максимална здравина.Мощен бързо действие, отлично предаване на мощността при висока точност заброса.Накрайници с титанов щанга с покритие US Pac bay и водачи с да използвате единични крака; 30% по-леки от традиционните ръководства във формата на змия; Направляващи с пълна рамка от титан за отстраняване на бои с най-добрата производителност при всякакви условия.Пасивация на машината с ЦПУ срезанное седалка сонда.Португалски корк, внесени от висок клас ААА.Метална бронзова украса с выравнивающими точки.Гаранция за удилище е 25 години. Всички въдица подложени на строга двойна система за контрол на качеството и тестване на забросе в полеви условия, преди да изпратите. Счупване по време на риболов на клиента, или по време на транспортирането на клиента, или загуба на някои участъци, или някакви други проблеми, в повечето случаи, ние предлагаме на клиента резервни секции или услуги по ремонт на стойност от 20 до 40 долара.Купувачът е отговорен за цялата стойност на доставката.Мощен бързо действие, отлично предаване на мощността при висока точност заброса.Накрайници с титанов щанга с покритие US Pac bay, на 30% по-леки от традиционните ръководства за змия; Напълно в рамка ръководства за отстраняване на бои с титанов щанга с покритие осигуряват най-добрата производителност при всякакви условия.Макара съвременен дизайн, изработени на машината с ЦПУ, с обрезными дървени инкрустации.Португалски корк, внесени от клас "Супер А".Метална бронзова украса с выравнивающими точки.Гаранция за удилище е 25 години.Иновативен дизайн Aventik Един прът може да бъде от две Дължини.Този прът идва с една удлинительной секция.При добавяне на една удлинительной раздел. 9'2" LW3/4 4шт в 10'6"LW3/4;. 9'0" LW5/6 4шт в 10'4"LW5/6. Японската технология за позициониране Toray IM12 Nano с няколко графитами за постигане на ниско тегло и максимална здравина.

R

Продукти в категория