.

.

Роликовое Колело през Цялата Нож, Кърпа, Нож За Хартия, Мозайка Шиене 45 мм Въртящи се Остриета 10 бр. за Тапети Винил Фолио за Шиене на Декоративно-Приложното Изкуств?

Роликовое Колело през Цялата Нож, Кърпа, Нож За Хартия, Мозайка Шиене 45 мм Въртящи се Остриета 10 бр. за Тапети Винил Фолио за Шиене

BGN 1.67
Продукти

На ръба на ножа е остър, а острието не е чеп, което прави получават най-красива и гладка повърхностРазумен ъгъл на рязане в известна степен подобрява ефективността на остриета, а също така и увеличава продължителността на живот на острието.Подходящ за рязане на хартия, лепене на тапети, винил фолио, тъкани, текстил, кожа и т., Въртящо се острие с диаметър 45 мм позволява нарязани шест слоя плат едновременно, спестявайки ви ценно време.Изработен е от висококачествен материал, издръжлив и с дълъг срок на служба.На ръба на ножа е остър, а острието не е чеп, което прави получават най-красива и гладка повърхност.Разумен ъгъл на рязане в известна степен подобрява ефективността на остриета, а също така и увеличава продължителността на живот на острието.Подходящ за рязане на хартия, лепене на тапети, винил фолио, тъкани, текстил, кожа и т., Въртящо се острие с диаметър 45 мм позволява нарязани шест слоя плат едновременно, спестявайки ви ценно време.Изработен е от висококачествен материал, издръжлив и с дълъг срок на служба. На ръба на ножа е остър, а острието не е чеп, което прави получават най-красива и гладка повърхност. Разумен ъгъл на рязане в известна степен подобрява ефективността на остриета, а също така и увеличава продължителността на живот на острието. въртящо се острие с диаметър 45 мм позволява нарязани шест слоя плат едновременно, спестявайки ви ценно время4. Изработен е от висококачествен материал, издръжлив и с дълъг срок на служения5. Подходящ за рязане на хартия, лепене на тапети, винил фолио, тъкани, текстил, кожа и др. Параметри : Тип на продукта : Роликовое колело с кръгло острие Материал на острието : SKS-7 Диаметър на острието : прибл. Диаметър на монтаж дупки 45 mm / 1,8 инча : прибл. 8 мм / 0,3 инча Дебелина на острието : около 0,3 мм / 0,01 инча Приложение : за рязане на хартия, лепене на тапети, винил фолио, тъкани, текстил, кожа и т. Списък на пакетите : 10 x остриета Забележка : Безопасен за използване, бъдете внимателни.

R

Продукти в категория