.

.

slapaflife Набор от Чудесни скотчей за васи, 50 Роли, Кавайные Животни, Декоративна тиксо от Златно Фолио за Албуми, Лентата на Васи за водене на дневник, за да проверите з?

slapaflife Набор от Чудесни скотчей за васи, 50 Роли, Кавайные Животни, Декоративна тиксо от Златно Фолио за Албуми, Лентата

BGN 2.33
Продукти

[Вдъхновение за дизайна] : не Забравяйте тези дни, не толкова отдавна, когато се приближи, раскрашивали или внимателно упорядочивали своята колекция от стикери?Направих сладко набор ленти за васи, за да си върне тези прости удоволствия в момента с луксозен модерен привкусТози набор ленти за васи има за цел да придадат усещане за яркост и слънцегреене страниците на вашия вестник, принадлежностям за scrapbooking, учебни статии и много други!II надявам се, че сте вдъхновени от собствената си уникалната способност да създават красиви неща и ще можете да встъпя в дивата напрежение собственото си въображение.С нетърпение очаквам възможност да видят магия, която ще се създаде с помощта на тази лента за васи!. [Сладък тема]:Сладки герои, елементи с различни размери и форми ще ви помогнат да ви разкажа за всичко, отколкото страст.Меки цветове и неповторимия дизайн са идеални, за да добавите нотка на милостта на вашите списания, проектанти, албуми за изрезки и други проекти.Нека вашето творчество расцвести с тези красиви панделки васи. [Универсално използване] : Оригинален набор ленти washi от SLAPAFLIFE сега се предлага в два слоя за по-добра защита на нашите отпечатъци от премиум-клас.Това също така ще позволи по-лесно и по-чист нарязани или разкъсване. Тази залепваща лента има две различни ширини : 0,59 инча (15 mm) х 40 роли в ширина и 0,2 инча (5 mm) х 10 роли в ширина.Всяка ролка лента е с дължина от 10 фута (3 м). [Качеството е над всичко друго] : Японска технология за дигитален печат с висока разделителна способност и екологично чиста технология за печат ни позволи да създадем едни от най-ярките златни ленти washi, които някога сте виждали.Погледни отблизо и ще видите невероятно артистична декорация, изпълнени от нашата хартия washi премиум-клас. Колекция ленти васи Slapaflife демонстрира радост, яркост и странстващ дух.Аз ви каня да помислите за нещата, които ви донесе радост в началото на живота си, и да имаш смелост да ги върне по такъв начин, че тази радост е преминал пълен кръг. [Ориентация към клиента] : Вие, нашите клиенти, сте в центъра на нашите усилия.Ние се ангажираме да ви предоставим лента за васи най-високо качество и впечатления от пазаруването.

R

Продукти в категория