.

.

Раскрашивающий Ролка Rolly Art, Великден Раскрашивающая Книга за деца, Раскрашивающий Ролка Rolly Art Голям размер (Розова принцеса)

Раскрашивающий Ролка Rolly Art, Великден Раскрашивающая Книга за деца, Раскрашивающий Ролка Rolly Art Голям размер (Розова принцеса)

BGN 12.53
Продукти

[Раскрашивающий ролка Rollyart Oversize] е Изработен от висококачествена хартия, достатъчно сигурна, за рисуване, за да подобрите своите умения за ръчен трудФина и Гладка повърхност осигурява Чудесен ресурс За дизайн и украса. [Rolly Art Coloring Roll ] Имат възможност свободно да се прилага Rolly Art Coloring Roll навсякъде, където желаете, можете да дадете воля на въображението на вашето дете и да наблюдават, как се проявява своя творчески потенциал.Не е нужно да се притеснявате за никакви нарушения или увреждане на стените, тъй като тези раскрашивающие ролки Rolly Art Напълно подходящи за повторна употреба и няма да доведе до отслаиванию стени.Стаята на Вашето Дете ще се превърне в Убежище на Цвят И Радост!. [Подобряване на практически умения] Раскрашивающие ролки за деца "Направи си сам" в голям размер, напълно подходящи за самостоятелно производство, развитие на въображението и творчеството, както и на подобряване на визуално-моторна координация и концентрация на вниманието на децата. [Лесно могат да бъдат планирани разкъсване дизайн] Книга за colorization Rolly Art е изпълнена в стил зъбни конци, графити и по-удобен за използване.Фигура с дължина 3 метра Не се Повтаря. [Великден хартия за оцветяване за деца] Може да се използва за рисуване, графити, бродирани или като архитектурен на хартията, идеална за училище и работа. чудесно за деца, която развива координацията на ръцете и очите, творчески способности и въображението, развива практически умения и умения за общуване в интерактивен рисувах.Характеристики : - Раскрашивающие ролки Rollyart Сам Oversize, Rolly Art Coloring Roll - Подобряване на личното здраве, встрани от телевизори и смартфони. - Намаляват риска от Развитие на Късогледство и ускоряват развитието на мозъка. - Подобри Информираността за Цветя, Животни, Предмети, числа. - За многократна употреба и не предизвиква Отслаивания стени.Параметри : Материал : Хартия Размер : около 30* 300 см/ 11,8 * 118,1 инча Стил : casual Възрастова група : ≥ 3 години на Помещение включва : Ролка за художествена оцветяване Забележка : 1. Моля, оставяйте малки разлики от ръчно измерване. Поради друг дисплея и друго осветление на снимката може да не се показва действителния цвят на продукта.

R

Продукти в категория