.

.

Безжичен контролер за PS4, синьо, Червено, контролер Wiv77 Ymir Pa4, Съвместим с контролер Playstation 4 с турбо/Бутони на дисплея / Дълъг живот на батерията, контролер Scuf за деца /?

Безжичен контролер за PS4, синьо, Червено, контролер Wiv77 Ymir Pa4, Съвместим с контролер Playstation 4 с турбо/Бутони на дисплея /

BGN 8.63
Продукти

?【Контролер на трета страна】 Този синьо-червено контролер p-4, произведен от компанията Wiv77 Не е официален контролер p-4! Преди да преминем към списъка, ние извършваме всички тестове защита от падане / въртене / на удара и т., за да се уверите, че ще получите високо качество на контролери wiv77 playstaton 4, широко съвместими с P-4 / Pro / Slim и КОМПЮТРИ / телефони / Steam, за да имате беше прекрасно изживяване. ?【Ергономичен дизайн 1 * usb кабели за зареждане; 1 * меню с инструкции.Освен това можете да получите много внимателно обслужване преди или след покупката.Ако имате някакви проблеми с нашите продукти, независимо от това, когато, свържете се с нас!Моля, проверете задните уши на контролери. ?【Контролер на трета страна】 Този синьо-червено контролер p-4, произведен от компанията Wiv77. Не е официален контролер p-4! Преди да преминем към списъка, ние извършваме всички тестове защита от падане / въртене / на удара и т., за да се уверите, че ще получите високо качество на контролери wiv77 playstaton 4, широко съвместими с P-4 / Pro / Slim и КОМПЮТРИ / телефони / Steam, за да имате беше прекрасно изживяване. ?【Ергономичен дизайн 1 * usb кабели за зареждане; 1 * меню с инструкции.Освен това можете да получите много внимателно обслужване преди или след покупката.Ако имате някакви проблеми с нашите продукти, независимо от това, когато, свържете се с нас!Моля, проверете задните уши на контролери.Бутон Turbo : Кликнете на "Turbo + Бутон на целевата функция" може да се постигне бързо повторение на действие натискане, вместо кликване, а скоростта може да се регулира.Програмируеми бутони на задния панел на контролера могат да бъдат сравнени с 12 различни функции (✕/○/□/△/ Бутони L1/L2/L3/R1/R2/R3/SHARE/OPTIONS).

R

Продукти в категория