.

.

Вратата Табела С Деня на Свети Валентин, Дървена Табела В Червено-Черна клетка цвят Бизон, Подвесная Табела, рамка, която да Закачалка във формата На Сърце За Свети ?

Вратата Табела С Деня на Свети Валентин, Дървена Табела В Червено-Черна клетка цвят Бизон, Подвесная Табела, рамка, която да Закачалка

BGN 8.99
Продукти

❤️ ТЕМАТИЧЕН ДИЗАЙН - Нашата дървена табелка на врата с надпис "Честит Свети Валентин" със златен блясък и шарките в клетка от бъфало, украсена отгоре лъкове от зебло, отговаря на теми, свързани с Деня на СвМного мила и красива подвесная знак, ще даде своя дом е светъл и празничен вид!. ❤️ КАЧЕСТВЕН МАТЕРИАЛ - Тази подвесная врата табела в основата е изработена от висококачествено дърво, с ясна и ярка печат, здрава и обслужван.Краси лъкове чул от 2-те вида, отгоре обвязывает здрава ленена връв. ❤️ ПЕРФЕКТНИЯ РАЗМЕР - нашият дървена врата венец размер 15 X13 инча (без въже) идва с простири за по-удобно захващане към вратата, стената и прозорците. ❤️ИЗПОЛЗВАЙТЕ ПОВОД - Отлични дизайнерски идеи за Деня на Свети Валентин, сватби, помолвок, годишнини, партита по повод рождения ден и други важни събития и тържества, ярки цветове и атрактивен дизайн ще имат значение там, където ви е необходимо!. ❤️ЗАДЪЛЖИТЕЛНО УКРАСА за ДЕН на Свети Валентин - Идеална украса за Деня на "Свети Валентин" е за вътрешна употреба на открито.Също така може да се използва като подарък за Деня на Свети Валентин вашето семейство или приятели.С помощта на този уникален декор от входовете на венци у дома или на празнично парти, вие ще получите повече удоволствия.Качествен дървен материал.Подходящ размер за входната врата, стени, прозорци и камина.Фон във формата на сърце от буйволиной клетки и щампи със златни пайети, уникални, елегантни и зашеметяващи!.Идва с трайни простири, която лесно се закача.

R

Продукти в категория