.

.

Кутия за Пръстен Ключодържател Гривна с Фламинго Банка Банкетна Дисплей Тоалетка Тава Украса Бижута Настолен Домашен Калъф Контейнер Титуляр За Съхранение Сватб?

Кутия за Пръстен Ключодържател Гривна с Фламинго Банка Банкетна Дисплей Тоалетка Тава Украса Бижута Настолен Домашен Калъф Контейнер Титуляр

BGN 1.33
Продукти

керамика Организатор-държач за колиета : те са подходящи за най-различни цели.Отличен за парти или у дома.Керамични титуляр на пръстените : - резервоар за съхранение, изключително красив и практичен, може да се използва като украса на вашата стая.Керамични органайзер за бижута : - тази ковчег роскошна на вид, с много окраската на животните.Керамични калъф за пръстените : Луксозен и лесен за използване, красива, за сватба или за подарък на приятел и семейството си.Контейнер за бижута Flamingo : банка за съхранение, изключително функционални, която може да се превърне в украса на вашата стая.Осъществяване на списък 1 х Керамична кутия за съхранение на Пръстените Характеристики - Материал : Керамика. - Те са подходящи за най-различни цели.Отличен за парти или у дома. - Цвят : Както е показано на фигурата. - банка за съхранение, изключително функционални, която може да се превърне в украса на вашата стая. - Лукс и лекота, красиво се използва за сватба или като подарък за приятел и семейство. - Тази кутия осигурява луксозен вид и усещане, благодарение на ефектен цвят и анималистичному дизайн. -Размер : около 7,8x7,8x11,5 см - Отлично подходящ за специални случаи, като например предложение, годеж, сватба, рожден ден, годишнина и т. Описание на стоката Титуляр-органайзер за бижута Тази ковчег е изработена от керамични материали, е много безопасен. контейнер за бижута с фламинго, както и на отлични за носене малки бижута, обици, пръстени, колиета, гривни и т. Керамични калъф за пръстените - отличен избор за по-специални случаи, като например предложение за брак, годеж, сватба, рожден ден, годишнина и т.

R

Продукти в категория