.

.

Акумулаторна батерия led Налобный фенер MEYUEWAL, Водоустойчив led Налобный фенер IPX4, 10 Режима на Широкоугольной подсветка 210 °, Налобные светлини на КОЧАН за къмпинг, раз?

Акумулаторна батерия led Налобный фенер MEYUEWAL, Водоустойчив led Налобный фенер IPX4, 10 Режима на Широкоугольной подсветка 210 °, Налобные

BGN 7.19
Продукти

【На КОЧАН и червени светлини са включени едновременно】 Подарък за Деня на бащата, един ключ може да управлява предната led подсветка COB & XPG, а друг ключ да може да управлява на гърба на червената подсветка, осигуряване на достатъчно осветление, когато изпращате сигнал за осигуряване на вашата сигурност 【USB батерия и дисплей батерия】 Акумулаторна лампа с вградена акумулаторна батерия с капацитет от 1200 ма батерия, бързо зареждане за 3 часа, има светлинен индикатор, който помага и да се покаже състоянието на батерията на фенерчето и състоянието на зареждане. 【Водоустойчив и нескользящий】 Водоустойчив налобный фенер IPX4 може да се използва в дъжда.Мека светлинна лента може да се сгъва, без да се страхуват от повреди светлинна лента на КОЧАН.След сгъване той се побира в джоба, който е по-удобен за носене и не е тежест.Еластичната лента се регулира, дишаща и нескользящая, тя не ще бъде лесно да се плъзне дори когато са мокри. 【210 Широкоугольное поле】 Налобный фенер предоставя поле 210 °, без мъртвите ъгли.За разлика от традиционните налобных фенери, той може да осигури по-голям диапазон от ъгли на осветление.Осветите слепите зрение, на които хората не могат да видят.Червена светлина за фарове служи като добър предупреждение за осигуряване на вашата безопасност. 【Лесен и широко разпространен】 : Тази преносима фаровете тежи само 125 грама и е подходящ за много приложения, като например къмпинг, бягане, работа, туризъм, риболов, лов, нощни птици и механично обслужване. 【На КОЧАН и червени светлини са включени едновременно】 Подарък за Деня на бащата, един ключ може да управлява предната led подсветка COB & XPG, а друг ключ да може да управлява на гърба на червената подсветка, осигуряване на достатъчно осветление, когато изпращате сигнал за осигуряване на вашата сигурност. 【USB батерия и дисплей батерия】 Акумулаторна лампа с вградена акумулаторна батерия с капацитет от 1200 ма батерия, бързо зареждане за 3 часа, има светлинен индикатор, който помага и да се покаже състоянието на батерията на фенерчето и състоянието на зареждане. 【Водоустойчив и нескользящий】 Водоустойчив налобный фенер IPX4 може да се използва в дъжда.Мека светлинна лента може да се сгъва, без да се страхуват от повреди светлинна лента на КОЧАН.

R

Продукти в категория