.

.

Faweskiy 200 БР. Коледни Желобные Скоби за Окачване на външни тела, Празнични Куки за Водосточни Олуци, Висящи лампи за външно Гирлянди, Коледни Щипки за покрив за вътреш?

Faweskiy 200 БР. Коледни Желобные Скоби за Окачване на външни тела, Празнични Куки за Водосточни Олуци, Висящи лампи за външно Гирлянди,

BGN 2.67
Продукти

【Подобри декорация на вашия празник】 Нашите коледни скоби за улуци може да се прилага по време на различни празници, когато сте използвали гирлянди за украса на вашия дом, като помага за подобряване на атмосферата на празника и настроението ви, например на Коледа, Хелоуин и нова година на празнични партита, за да даде своя дом усещане за уют 【Широко приложимо】Куки за външни водосточни осветителни тела са подходящи за лампочкам под формата на ледени висулки, гирлянди, led гирлянди и още вътрешен и външен декоративен светильникам, които можете да инсталирате на коледни елхи, мивки, дворове, корнизи и т., украсили дома си и като я прави по-красиви. 【Голям брой】 Можете да получите от 120 опаковки на коледните светлинни скоби полупрозрачни цветове, осигуряващи максимално отражение на декоративни светлини. 120 Празнични светлинни закачалки - достатъчно количество за украса на целия дом; достатъчно, за да окачите гирлянди за Коледа.Скоби за външно осветление ще озарява живота ви. 【Тежкотоварни и трайни】 Тези коледни леки закачалки, изработени от качествена пластмаса, водоустойчив, устойчив на атмосферни влияния, гладки, без бодли. здрава и надеждна, за многократна употреба и устойчиви на атмосферни влияния, им е трудно да се прекъсне и да се деформира, можете да ги използвате в продължение на дълго време, осигурявайки стабилна подвешивание. 【Лесна употреба】 Струнни светлинни куки лесно инсталирани, без лепило, без пробиване, не режат ръце и не увреждат повърхността на предметите.Лесно можете да фиксирате пластмасови светлинни скоби за водосточни желобах и карнизах.Един водосточный кука, разположен на всеки 6 инча на светлина шнуре, е идеалното решение за висящи осветителни тела. 【Подобри декорация на вашия празник】 Нашите коледни скоби за улуци може да се прилага по време на различни празници, когато сте използвали гирлянди за украса на вашия дом, като помага за подобряване на атмосферата на празника и настроението ви, например на Коледа, Хелоуин и нова година на празнични партита, за да даде своя дом усещане за уют. 【Широко приложимо】Куки за външни водосточни осветителни тела са подходящи за лампочкам под формата на ледени висулки, гирлянди, led гирлянди и още вътрешен и външен декоративен светильникам, които можете да инсталирате на коледни елхи, мивки, дворове, корнизи и т.

R

Продукти в категория