.

.

LIANXIAO - Коледни светлини, Орнаменти с елени в закрито - 5,5 /6,5 фута, 10 led топли бели гирлянди, с Прекрасно осветление се захранва от USB и батерия за коледни подаръци, Проз?

LIANXIAO - Коледни светлини, Орнаменти с елени в закрито - 5,5 /6,5 фута, 10 led топли бели гирлянди, с Прекрасно осветление се захранва

BGN 25.27
Продукти

【Здрави материали】Изискани коледни гирлянди с елени са изработени от висококачествена пластмаса, устойчив и трайниМожете да ги използвате за украса на вашия дом за дълго време, и те ще се зарадват на вашето семейство и гостите. 【Размер】 Размерът на тази уникална прозрачни лампи с елен е 1,5 / 2 метра.Размер на декоративна лампа е достатъчно голяма, можете да направите украса с ръцете си по свое желание, за да създадете своя собствена страната на чудесата. 【Идеален подарък】 Ако ви е трудно да изберете перфектния коледен подарък, не търсете по-далеч.Нашите коледни гирлянди от елени ще се превърне в чудесен избор на подаръци през празничния сезон.Това е подарък, който ще те искрено обичат и ценят. 【Украса на коледните светлини елен】 Топли бели led светлини са специално предназначени за хора, които обичат топла и приятна обстановка.Те ще придадат на вашето пространство уют и елегантност.Използвайте нашите led гирлянди, за да придават на пространството някакъв характер.Това е идеалната лампа за коледната украса. 【Широко приложение】 Луксозна обстановка, подходящ за коледната украса, за декорация на дома, на Деня на благодарността, Нова година, рожден офиси, училища, партита, хотели, търговски центрове и много други сцени. 【Здрави материали】Изискани коледни гирлянди с елени са изработени от висококачествена пластмаса, устойчив и трайни.Можете да ги използвате за украса на вашия дом за дълго време, и те ще се зарадват на вашето семейство и гостите. 【Размер】 Размерът на тази уникална прозрачни лампи с елен е 1,5 / 2 метра.Размер на декоративна лампа е достатъчно голяма, можете да направите украса с ръцете си по свое желание, за да създадете своя собствена страната на чудесата. 【Идеален подарък】 Ако ви е трудно да изберете перфектния коледен подарък, не търсете по-далеч.Нашите коледни гирлянди от елени ще се превърне в чудесен избор на подаръци през празничния сезон.Това е подарък, който ще те искрено обичат и ценят. 【Украса на коледните светлини елен】 Топли бели led светлини са специално предназначени за хора, които обичат топла и приятна обстановка.Те ще придадат на вашето пространство уют и елегантност.Използвайте нашите led гирлянди, за да придават на пространството някакъв характер.

R

Продукти в категория