.

.

Нощно шкафче NONGSHIM с зареждащата станция и USB портове, Нощно шкафче с Мек чекмедже и отворени рафтове за съхранение, Нощно шкафче за малки помещения, Приставной маси?

Нощно шкафче NONGSHIM с зареждащата станция и USB портове, Нощно шкафче с Мек чекмедже и отворени рафтове за съхранение, Нощно

BGN 53.33
Продукти

Зарядно устройство : 2 х 3-контактни гнезда и 2 USB порта достатъчно за зареждане на телефона, лампи и интелигентни динамикаДълъг захранващ кабел : Държач за захранващия кабел с дължина 6,5 фута ви позволява да поставите нощното шкафче в повечето места.Здрава и устойчива конструкция : метална рамка и висококачествен MDF, осигуряват голяма тежест.Регулируеми крачета за допълнителна стабилност прикроватного маса.Голям чекмеджето с място за съхранение : В този прикроватном масичката има голям чекмеджето и 2 дървени рафтове, голямо пространство за съхранение може да отговори на всички ваши нужди.Лесен монтаж - В комплекта с лесни за изпълнение указания и маркированными детайли, ще можете да лесно да се събере нощното шкафче себе си в продължение на 30 минути или повече. ?Нощно шкафче с зареждащата станция : зарядно устройство е предназначено за инсталиране върху дясната дървени панели прикроватной нощни шкафчета, което прави използването му по-безопасна.Не се притеснявайте за поражение от електрически ток, вызванном пролитым кафе, вода и т. 2 контакта с 3 контакти и 2 USB порта ви позволяват лесно да се зарежда телефон, компютър, козметични устройства и много други.Благодарение на веригата на захранването на дължина 6,5 метра всичко, което имате под ръка!. ? Достатъчно място за съхранение на : малка странична масичка е оборудван откидными чекмеджета и отворени рафтове за съхранение, за да запази често използвани предмети в обсега и да ги поддържа в идеален ред от леглото.Чекмеджета са идеални за съхранение на лични вещи, а в горната част има свободно пространство, за да може да поддържа телефон, зарядно устройство, очила и други стоки от първа необходимост, в рамките на лесен достъпа.Кошници за съхранение, стерео, списания и т. Може да се съхранява на долния рафт.Кажете сбогом на заболяване се сега!. ?Изключително практични мебели за дома нощно шкафче : Нашата нощно шкафче извършва в индустриалния минималистичном дизайн, метална рамка осигурява добра опорна способност, както и непринуден стил дърво придава на вашата спалня уютна атмосфера.Малка странична масичка може да се използва като нощното шкафче, приставной масичка до дивана, приставной маса, детска нощна маса, той е подходящ за всекидневната, офиса и спалнята и е отлично допълнение към вашата стая. ?Здрав и неповторим дизайн : малка странична масичка е изработена от здрави дървени дъски и трайна метална рамка, висококачествени материали осигуряват дълъг живот, а регулируеми крачета осигуряват стабилност и предпазват пода от надраскване.

R

Продукти в категория