.

.

OSALADI Bump It Up Вложки-Щипки за коса, Гъба, Обемна Основа за Коса, Подложки за китки, Кошер, Увеличаване на Обема на Косата, Аксесоари за стайлинг на Коса, Инструмент за же?

OSALADI Bump It Up Вложки-Щипки за коса, Гъба, Обемна Основа за Коса, Подложки за китки, Кошер, Увеличаване на Обема на Косата, Аксесоари за

BGN 9.05
Продукти

✅ [Инструмент за създаване на буйни прически] : скоба за гребен bump up е изработен от висококачествена мека гъба и затягане BB, които бързо ще ви помогне да създадете своя уют и прекрасна прическа и ще ви направи по-чаровна и уверена в себе си ✅ [Лекота на употреба] : просто трябва да събере необходимото количество коса, които искате да направите буйна, плътно притисната скоба за гребен "бум-ъп" към корените на косата, след това с разпусната коса, се поправи и да се скрият шпильку, и ще можете да получите своя уют и прекрасна прическа. ✅ [Дишащи] : щипки за коса с невидими вложки за коса са изработени от висококачествена гъба с висока плътност и ниско тегло. техните удобни и дышаще поставят на главата си, те няма да навредят на косата ви и няма да увеличи натоварването върху тях. ✅ [Гъвкавост] : стайлър за коса Beehive лесен за употреба без допълнителни игли или скоби.Той ще ви помогне за кратко време да създадете красива прическа, подходяща за дълги, къси, тънки или гъста коса. ✅ [Прилагането на] : тампони за придаване на обем bump it up може да се използва за създаване на къдрава коса или прическа във формата на конска опашка. подходящ за сватби, партита, работа, ежедневна употреба и други случаи.Сам си прическа, ти ще бъдеш по-очарователна и ще станеш център на вниманието на тълпата.

R

Продукти в категория