.

.

Сладък Подложка за Баня, Розово Цвете Мат, Водопоглощающий Нескользящий Мат, Мека Подложка за Машинно Пране, Подложка за Спалня, Кухня, Баня, Тоалетна, 25,6x25,6 инча (ро?

Сладък Подложка за Баня, Розово Цвете Мат, Водопоглощающий Нескользящий Мат, Мека Подложка за Машинно Пране, Подложка за Спалня,

BGN 2.00
Продукти

【Уникален дизайн】 Тази подложка за баня във формата на цвете, много нежен и сладъкМультяшные цветя классичны и уникални.Децата ще се радвате на неговия изтънчен външен вид.Дизайн на лесна и универсална, тя може лесно да се комбинира с различни площи и в същото време да се подобри качеството на живот. 【Нескользящий и сигурен】 Задната страна на цветята-подложка за вана е изработена от материал TPR, безопасно и нескользящего, идеално за хлъзгави бани, не е нужно да се притеснявате за това, че вашите деца или пенсионери могат да се промъкнат; Моля, дръжте дъното на килима да изсъхне, защото водата под на банята може да доведе до пропуск. 【Пере】 Машинно пране за по-добри грижи.можете да се изпират внимателно мат студена вода ръчно или за удобство, да го сложите в пералнята, което значително ще спести време за почистване и остави у вас приятни впечатления и комфорт. 【Многоцелеви】 Тази подложка за баня е много подходящ за семейна употреба.Уникален и приятен външен вид е много подходящ за детски игрални постелки или постелки за домашни любимци.Това е многофункционална подложка за пода.Подходящ за различни помещения, постелки за баня може да се използва широко в бани, тоалетни, маси, спални, кухни и врати отвори. 【И перфектно сервизно обслужване】 : Обслужване на клиенти винаги работи в режим онлайн и да отговори на вашето съобщение в рамките на 24 часа.Ако не сте доволни от продукт, можете да кандидатствате за възстановяване на средства по всяко време и да получите 100% задоволително обслужване.Ако по някаква причина не сте удовлетворени, можете да се свържете с нас и ние ще възстановим парите си в пълен размер, без въпроси!.

R

Продукти в категория