.

.

Плажна Кърпа Beachland Turtle 55x68 инча Риба Подводен Тропически Залез Плажна Одеало от Памук е Много Голям Размера на семейството (1 кърпа, Костенурка риф)

Плажна Кърпа Beachland Turtle 55x68 инча Риба Подводен Тропически Залез Плажна Одеало от Памук е Много Голям Размера на семейството

BGN 0.67
Продукти

✔ Размер : 55 х 68" (140x172 см)Мек велур с лицевата страна и махровая контур с обратна страна.Много голям, за да се настанят 2-ма души.От една страна се отпечата. ✔ КАЧЕСТВО : Реактивен разпечатки от устойчиво към слънцето влакна.Ярки цветове не изчезват и не кървят.Тегло около 1,5 лири на парче. ✔ ГЪВКАВОСТ : идеален за плажа, басейна и активен отдих на открито.Лесен за переноске и впитывающий влагата от обратната страна за бързо изсушаване. ✔ ЛЕСНО ГРИЖА : За постигане на най-добри резултати първи път перете отделно, за да се намали броят на ворсинок.Изплакнете със студена вода и подсушете в перална машина на слаб огън.НЕ използвайте белина, омекотители на тъкани и ютия.ОТКАЗ ОТ ОТГОВОРНОСТ : Кърпи могат да се получат плоски и тънки, поради транспортиране.Памучни линия разширяване след 1-та или 2-ра пране. ? СЕРТИФИКАТ OEKO-TEX : За получаване на международен сертификат Oeko-Tex Standard 100 материята е тестван и сертифициран на липсата на вредни концентрации на повече от 100 вещества, които, както е известно, са вредни за здравето на човека.Това също така означава, че производството му пука за това, че околната среда е екологично безопасна. ✔ Размер : 55 х 68" (140x172 см).Мек велур с лицевата страна и махровая контур с обратна страна.Много голям, за да се настанят 2-ма души.От една страна се отпечата. ✔ КАЧЕСТВО : Реактивен разпечатки от устойчиво към слънцето влакна.Ярки цветове не изчезват и не кървят.Тегло около 1,5 лири на парче. ✔ ГЪВКАВОСТ : идеален за плажа, басейна и активен отдих на открито.Лесен за переноске и впитывающий влагата от обратната страна за бързо изсушаване. ✔ ЛЕСНО ГРИЖА : За постигане на най-добри резултати първи път перете отделно, за да се намали броят на ворсинок.Изплакнете със студена вода и подсушете в перална машина на слаб огън.НЕ използвайте белина, омекотители на тъкани и ютия.ОТКАЗ ОТ ОТГОВОРНОСТ : Кърпи могат да се получат плоски и тънки, поради транспортиране.Памучни линия разширяване след 1-та или 2-ра пране. ? СЕРТИФИКАТ OEKO-TEX : За получаване на международен сертификат Oeko-Tex Standard 100 материята е тестван и сертифициран на липсата на вредни концентрации на повече от 100 вещества, които, както е известно, са вредни за здравето на човека.

R

Продукти в категория