.

.

Летяща Чиния за Хамстер WishLotus, Колело за Бягане Хамстер, Прозрачно Пластмасово Колело за упражнения, Спортно Колело за Бягане за Малки домашни животни, Като на Хамс?

Летяща Чиния за Хамстер WishLotus, Колело за Бягане Хамстер, Прозрачно Пластмасово Колело за упражнения, Спортно Колело за Бягане за

BGN 5.33
Продукти

❤ Двупосочно въртене : Вкрутите винт скоба, а след това в Летяща чиния, формиране на въртящата се опора, въртене много по-гладко, хамстер може да тичат и играят на нея толкова, колкото му харесва ❤ Дизайн с една вълнообразна модел : Това е тихо колело за хамстер е вълнообразни фигура, която не се плъзга и е безопасно за хамстер. гладки ръбове, които няма да навредят на крака домашен любимец.Носещи има добър ефект за изключване на звука и е трайна в срок услуги. ❤ Поддържане на здравето на : * насърчаване на хамстери към обичайните физически упражнения.Колело за упражнения могат значително да събуди интереса на вашите домашни любимци към занимания със спорт и да се запази тяхното здраве. ❤ Безопасен материал : Изработен е от лек пластмаса, няма мирис и е здрава, това е най-добрият подарък за вашия домашен любимец. ❤ Лесно почистване : може да се пере цялото тяло, да го чисти, да се увеличи честотата на упражнения и домашни животни, за поддържане на здравето.Описание на продукта : Ние се борим за това, да направи живота на малък домашен любимец-добре, и ние мислим, че вие правите същото.Това чиния за упражнения за хамстери ще позволи на малки домашни любимци да тичат с радост и ще създаде за тях по-добра среда на обитаване.Материал : пластмасов съд за хамстер Диаметър : 7 см Обща височина : 5,3 инча Помещение включва : фабрика за хамстер X 1.

R

Продукти в категория