.

.

RXLUY Титанов Риболовни Клещи, Такъми за морски Риболов Премиум-Клас, Волфрам, Фрези, Гребец Куки с Разрезным Пръстен, Инструмент за Връзване на възли с Шнурком, Подле?

RXLUY Титанов Риболовни Клещи, Такъми за морски Риболов Премиум-Клас, Волфрам, Фрези, Гребец Куки с Разрезным Пръстен, Инструмент за

BGN 74.66
Продукти

【Авиационен титан материал】 Риболовни клещи от точност на гласове титан RXLUY правят инструмент е лек, устойчив на корозия, не ръждясва и здравВисоко качество на материалите и изработката подготвени за работа в морска вода и тежки студени условия. 【Ергономичен дизайн】 Тегло само 0,28 паунда, 7,42 " титан риболовни клещи, куха дръжка и средна част за временно закачване на риболовни принадлежности.В ергономичен дизайн на вашите обикновени клещи за захващане на едната страна съответства на извивката на четири пръста, от другата страна на палеца е нескользящую линия за постигане на стабилност и комфорт.Тегло и се използва усеща, че те правят всичко възможно, за да отговори на нуждите на любителите на риболова. 【Мощна подпомагаща функция】Титанов клещи оборудвани никога не ослабевающей многофункционален глава с гъсти зъби и куки с обжимными канали, а отстрани има остър вольфрамовый кусачок за тел, която позволява лесно, нарязани на моно-, фторуглеродную тел или оплетку. 【По-добро управление】 Набор от титанови клещи е снабден с кобур-скоба за панталони, който е прикрепен около кръста, шнурком и пръстен за лагер ключалката, която осигурява до него винаги лесен достъп и може да предотврати случайна загуба.В комбинация с куха конструкция, подвешивание в горната част на дръжката на клещи и улеснява достъпа до обикновените рыболовным принадлежностям. 【Най-добрият подарък за рибари】 Титанов риболовни клещи осигуряват ультрасовременную производителност, на която може да разчитате, и са най-добрият подарък за себе си и своите близки, ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас.Ние ще се радваме да ви служи!.

R

Продукти в категория