.

.

Лук и колориметъра INOOMP Портативни Везни за измерване на теглото на тялото Цифрови Везни за тегло на тялото Цифрова Линия от Цифрови Везни за лък Везни за тегло лук ?

Лук и колориметъра INOOMP Портативни Везни за измерване на теглото на тялото Цифрови Везни за тегло на тялото Цифрова Линия от

BGN 2.33
Продукти

Неръждаема стоманаВезни за стрелба с лък : бързо измерва тегло за натягивания съставен лък.Преносими, компактни и леки. везни за съставен лък.Ловен извит лък : за съставен лък, тежести за багаж, пътни везни, търговски везни.Носните везни : Тези ръчните везни са подходящи за багажных везни, търговски везни и лук.На лов : Цифрови везни за стрелба с лък, измерване на напрежението с помощта на висока точност на системата от сензори петна. метални везни за лък.Аксесоари за стрелба с лък : за съставен лък, везни за багаж, пътни везни, търговски везни. метални везни за лък.Пратката включва 1 х везни за лък Особености -Забележка : Бутон на батерията е включен в комплекта на съставните тежести за рисуване лук. -Размер : Преносими ръчни везни 14,00 X3,00 X3,00 см / 5,50 X1,18 X1. -Материал : неръждаема стомана Удобна скала за лук -Цвят : Сребро Професионална скала за греди -Можете да променяте 4 вида мерни единици : КГ., lb, унция и Г, много практичен и удобен мултифункционален скала за стрелба с лък. -В долната част на висящи везни разполага с куката, за да се улесни измерването на преносими носа на везни. -Тези скали са с повърхност от неръждаема стомана имат две функции : изчисляване и скалата максимално тегло на носа на. -Моля, дръжте здраво смычковые везни, не се отпускайте, смычковые везни, важни професионални смычковые везни. -Изработен от висококачествени материали от неръждаема стомана, който може да бъде здрав, силен, износостойким професионален тегло за стрелба с лък.Информация за стоки, Удобни скали за стрелба с лък и регулиране на теглото лук за повече ефективност.Портативни везни за лък Всяка скала ръчно калибриран в завода, не е нужно да се притеснявате за точност. везни за съставен лък Тези скали е необходим елемент за стрелба с лък, преносим размер, много преносим.

R

Продукти в категория