.

.

Подложка За мишка Chase Елиът 9, Аксесоари За Офис бюрото За Лаптоп, Безжична Подложка За Мишка, Подложка За Мишка, Нескользящий Водоустойчива Подложка За Маса, Компют?

Подложка За мишка Chase Елиът 9, Аксесоари За Офис бюрото За Лаптоп, Безжична Подложка За Мишка, Подложка За Мишка, Нескользящий Водоустойчива

BGN 3.33
Продукти

ПОДЛОЖКА ЗА МИШКА : Уникални красиво оформени подложки за мишки, украсете масата любимите си изображениетоИзползване на космическото пространство, достатъчно за осъществяване на нормална работа и сърфиране в Интернет. Нескользящая ОСНОВА : Мека и плътна нескользящая гумена основа надеждно предпазва този настолен мат на място.Подложка за мишка остава равномерно плосък дори несъвършени повърхности.Просто се потапяте в своята работа или игри, без да се притеснявате за раздражающем движение подложка на мишката.СВЕРХГЛАДКАЯ ПОВЪРХНОСТ : Дебелина на тъканта, уплътнение в горната част на подложка за мишка осигурява оптимална скорост и точен контрол по време на игра.Разглеждане на максимален комфорт по време на сърфиране в интернет, работа или игри.ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ : Течни петна на повърхността да се измие.След изсъхване на мат да продължи да се използва.ПЕРФЕКТНО СЕРВИЗНО ОБСЛУЖВАНЕ : "Клиентите са преди всичко" ще бъде нашата непроменено обещанието на потребителите.Моля, дайте ми да знам, ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, ние винаги се стремим да ви предоставим най-добрите услуги.Вашето удовлетворение е много ценно за нас.ЗДРАВЕЙТЕ!СКЪПИ ПРИЯТЕЛЮ, ДОБРЕ ДОШЛИ В НАШИЯ МАГАЗИН!!!ФИЛОСОФИЯТА НА НАШАТА КОМПАНИЯ Е ДА ВИ ПРЕДОСТАВЯТ КАЧЕСТВЕНИ ПРОДУКТИ!!!В : от какъв материал и с какъв дизайн е изработен този подложка за мишка? О : 100% полиестерен плат, отдолу ластик уплътнение с дебелина 3 мм. - устойчива на плъзгане гумена основа осигурява здраво захващане, предотвратява подхлъзване или преместване на подложка за мишка. - Професионална ред по краищата, в комбинация с водоустойчив материал предпазва от износване от пролитых напитки и осигурява по-дълъг експлоатационен живот. - Принт представлява полиестер плат, депозирани на повърхността, гладка и удобна, с изискани модели.Въпрос : Какво е сценарий на прилагането на тази подложка за мишка?Отговор : Супер гладка повърхност, силна адхезия. - Независимо дали е в офиса или играта, това може да ви донесе максимално удоволствие.Въпрос : Колко е размера на тази подложка за мишка разположение?Относно : Четири размера на избор - 7x8,6 инча = 22x18 см - 7,9x9,5 инча = 24x0 см -8,3x10,3 инча = 26x21 см - 10x12 инча = 30x25 см Въпрос : Какво ще получа, след закупуване? За : 1x Подложка за мишка с красиви модела - 1x Качествено следпродажбено обслужване Въпрос : Как да се запази?За : Ръчно пране, машинно пране, да не се избелва.

R

Продукти в категория