.

.

Влага на зърно ZUQIEE PH Meter, Интелигентна Двойни сензори с Висока точност 0,1% с настройка на алармата, и екран на зареждане на батерията, са на разположение за царевица, ?

Влага на зърно ZUQIEE PH Meter, Интелигентна Двойни сензори с Висока точност 0,1% с настройка на алармата, и екран на зареждане на батерията,

BGN 0.33
Продукти

★ Изящна изработка : Изработен е от превъзходни материали ABS, компактен дизайн, издръжливост и практичност и ергономичен дизайн и оптимално предаване на усилия ★ УДОБЕН за ИЗПОЛЗВАНЕ : Поставете сондата в повърхността измерения на обекта, и на дисплея ще се покаже стойността на влажността.Сондата е добре защитен пластмасов капак, който лесно се повреждат. ★ УДОБЕН ЗА използване : Ергономичен размер перфектно ляга в ръката, за по-добро захващане. компактен и лек дизайн, вие можете да носите уреда със себе си навсякъде. ★ ИНТЕЛИГЕНТНИ откриване : включва посочване на ниско ниво на зареждане на батерията, задържане на данни, корекция на отклонението и функции настройки на алармата.Автоматично изключване на захранването, без никакви операции в рамките на 15 минути.Цифров LCD дисплей с подсветка за по-лесно четене.Двоен сензор осигурява висока точност и стабилност. ★ ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : Влагомер се използва за измерване на съдържанието на влага в царевица, пшеница, ориз, боб и т. Той е преносим и удобен за използване.Благодарение на LCD дисплей с подсветка потребителите могат ясно да четат цифри. ★ Изящна изработка : Изработен е от превъзходни материали ABS, компактен дизайн, издръжливост и практичност и ергономичен дизайн и оптимално предаване на усилия. ★ УДОБЕН за ИЗПОЛЗВАНЕ : Поставете сондата в повърхността измерения на обекта, и на дисплея ще се покаже стойността на влажността.Сондата е добре защитен пластмасов капак, който лесно се повреждат. ★ УДОБЕН ЗА използване : Ергономичен размер перфектно ляга в ръката, за по-добро захващане. компактен и лек дизайн, вие можете да носите уреда със себе си навсякъде. ★ ИНТЕЛИГЕНТНИ откриване : включва посочване на ниско ниво на зареждане на батерията, задържане на данни, корекция на отклонението и функции настройки на алармата.Автоматично изключване на захранването, без никакви операции в рамките на 15 минути.Цифров LCD дисплей с подсветка за по-лесно четене.Двоен сензор осигурява висока точност и стабилност. ★ ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : Влагомер се използва за измерване на съдържанието на влага в царевица, пшеница, ориз, боб и т. Той е преносим и удобен за използване.Благодарение на LCD дисплей с подсветка потребителите могат ясно да четат цифри.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси, ние ще направим всичко възможно, за да ви предоставим най-доброто обслужване.Нашата компания ще ви донесе стоки в най-кратки срокове, скорост на логистиката по-висока, отколкото в сайта.

R

Продукти в категория