.

.

Подложка за шиене WUTA, Самовосстанавливающийся, Двупосочен Нескользящий Подложка за рязане на PVC, дъска за Рязане на формат А4 за Шиене, Бродерия, Капитониране Плат, ?

Подложка за шиене WUTA, Самовосстанавливающийся, Двупосочен Нескользящий Подложка за рязане на PVC, дъска за Рязане на формат А4 за Шиене,

BGN 3.33
Продукти

A1 ~ 60*90 см /23,6 "x 35,4"A2 ~ 45 * 60 см / 17,7 х 23,6".A3 ~ 45 * 30 см / 17,7 "x 11,8".A4 ~ 30* 22 см / 11,8 "x 8,6".A5 ~ 22 * 15 см / 8,6 "x 5,9". (1) е Изработена от нов материал, PVC с висока плътност - го лесно состарить, тя е здрава и няма да навреди на острието на нож. (2) Нескользящая повърхност и двустранен печат на линиите на мрежата в стандарта cm /инч. (3) Ние използваме немски внос на мастила за изобразяване на фини линии, които трудно изчезват. (3) идеален за използване с ротационными резаками и занаятчийски ножове за резитба, надрезания и рязане на всякакви материали. (4) Специална подложка за рязане на хартия, картички и други поделочных материали, без да уврежда повърхностите. (5) капацитет на Рязане функция подложки е, че най-голям нож автоматично щеше да се оправи, независимо от дълбочината на разрез, просто не отстранявайте цялата слой гума отгоре, след няколко дни всичко ще се върне.Освен това, това нещо наистина е много защитен blade, 1 острие може да бъде най-добрият в 4-5 от случаите на оа (6) Трехслойная дизайн и устойчиви на гарантирано жило правят това висококачествен, издръжлив продукт е идеален за вашите ежедневни нужди в дома, в офиса или на студиото. ? Е изработен от PVC с висока плътност, който лесно состарить, и използва германски внос на мастила за изобразяване на фини линии.Здрав, няма да навреди режущему лезвию и лесно се поддава на замира. ?Самовосстанавливающийся прорезна мат : независимо от дълбочината на разрез, поддържаща плоча автоматично щеше да се оправи.Бъдете внимателни, да не се изтриват целия гумен слой, той ще се възстанови след няколко дни. ?Двустранен мат с ъгли линиите на мрежата (стандарт cm /инч).От двете страни може да се използва както черен, така и бял цвят.Отличен за бродерия, капитониране, рязане на diy или да използвате като настолен подложка. ?Трехслойная дизайн и устойчиви на гарантирано жило правят това висококачествено и трайно художествено изделие.За нас изкуството е израз на човешкия опит.Ето защо ние работим усилено, за да направят нашите артистични аксесоари, достъпни за всички хора. ? Идеален подарък за художници, занаятчии, квилтеров, гравьори и любители.Можете да използвате тази подложка като десктоп на килима или на протектора в стаята, дома, училището или офиса. ? Е изработен от PVC с висока плътност, който лесно состарить, и използва германски внос на мастила за изобразяване на фини линии.Здрав, няма да навреди режущему лезвию и лесно се поддава на замира.

R

Продукти в категория