.

.

Fycert Боята по номера на рамка за възрастни и деца, 2 опаковки Комплект за рисуване с маслени бои на Направи си сам за начинаещи, отгледа 10х10 инча, Подаръци за Мъже, Жен?

Fycert Боята по номера на рамка за възрастни и деца, 2 опаковки Комплект за рисуване с маслени бои на Направи си сам за начинаещи,

BGN 11.99
Продукти

【Перфектен за НАЧИНАЕЩИ】 Fycert Рисува по номера на платно с висока плътност, който е трайна, му е лесно да рисуват и да четат, просто използвайте акриловую боя, отбелязан като цифри, за запълване на области на платно, които са отбелязани на едни и същи числаТова е отлична начална картината, ако сте се интересуват от живопис. 【Че ще ПОЛУЧИТЕ】 2 висококачествени платно с предварително отпечатан line (с рамка) 25x25 см, 2 комплекта нетоксични акрилни бои highlight, 2 комплекта четки (6 бр.), 2 комплекта за закачане на стената, ръководство за 2 цветен открыткам за справка. 【ОБОГАТЯВАНЕ на ПРОСТРАНСТВО-ВРЕМЕТО】 НАПРАВИ със собствените си ръце уникална картина на номер, вие ще получите много удоволствие и релаксация.Вие може да намерите източници на прекрасни идеи за рисуване.Добър начин да се отпуснете.Всеки може да стане добър художник, да се насладите на прекрасен ден!. 【ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ】 Това е идеалното произведения продукт за украса на дома хол, спалня, баня с тоалетна, а също така един чудесен начин да декорирате вашия дом!Представете си гордост и радост от това, което висеше на произведение на изкуството, което са създали за себе си. 【Една чудесна идея за подарък】 като перфектен подарък дайте на своя любим човек, деца, съученици, приятели, студенти, възрастни хора, както обикновено, така и за празниците (като Ден на бащата, Ден на майката, Ден на Св. Валентин, рожден Ден, Хелоуин, Коледа, Нова година и т.

R

Продукти в категория