.

.

LaRoo Led нашийник за кучета, Режущийся силикон, USB Акумулаторни куче светлини за нощни разходки, Водоустойчив, Светлинен нашийник за всички малки, Средни и големи куче?

LaRoo Led нашийник за кучета, Режущийся силикон, USB Акумулаторни куче светлини за нощни разходки, Водоустойчив, Светлинен нашийник

BGN 6.06
Продукти

【Безопасно през нощта】 led яка La Roo е специално разработен за кучета с по-добра видимост ярък светодиод, който осветява врата на вашето куче на 360 ° ярък смешивающим цвят на светлината Видимост на светлинния яка за кучета е до 500 м. Нашийник за малки кучета от Средни и големи кучета осветява вашия път, чрез насочване на вас и вашия домашен любимец, в тъмното, което, от своя страна, за да спаси най-скъпите си любимец от падане. 【Лампа за разходки на кучета с възможност за рязане на】 Тази лампа за нощни разходки за кучета е изработена от световодной тръба ABS, лесно се реже по размер, от който се нуждаете, в съответствие с размера на врата на кучето си.Обща дължина-25,5 инча, което е идеално за лабрадор, шпаньол, гончей, немска овчарка, коли и други малки кучета от средни по размер.Извадете голям нашийник за кучета с "ОТВОРЕНИ" страни, регулиране на дължина, и след това отново да се свържете телефона с катарама.Можете също така да видите нашето видео със светлоотразителен ошейником за кучета, за да научите, как да го нарежете. 【USB АКУМУЛАТОРНА】Батерия с яка light up за кучета акумулаторна.Заредете я в продължение на максимално 40 минути, и той ще изгори в режим на мигане за около 6-7 часа и на 2,5-3 часа в режим на светене.Прекаленото зареждане намалява производителността.Тези светещи в тъмното нашийници за кучета могат да се презареждат от зарядни устройства за телефони, преносими компютри, захранващи. 【3 режима на светене】 този яка за кучета с подсветка има 3 режима на светене-бързо блясък, бавно блясък, устойчиво блясък, просто натиснете бутона за включване / изключване, за да изберете желаните от вас режими. 【Траен И мек материал】 Висококачествена силиконова тръба средно яка за кучета е здрава и твърда, но също така е мека и удобна, от найлонов нашийник за големи кучета.Освен това, той е лек, така че вашият домашен любимец е съвсем нищо против да го носите.Водоустойчив нашийник за кучета с подсветка могат да се използват в дъждовните дни.Този лек нашийник за кучета и подходящ за разходки и къмпинг.Ако имате някакви допълнителни въпроси относно перезаряжаемого led яка La Roo за кучета, моля, не се колебайте да се свържете с нас. 【Безопасно през нощта】 led яка La Roo е специално разработен за кучета с по-добра видимост ярък светодиод, който осветява врата на вашето куче на 360 ° ярък смешивающим цвят на светлината. Видимост на светлинния яка за кучета е до 500 м. Нашийник за малки кучета от Средни и големи кучета осветява вашия път, чрез насочване на вас и вашия домашен любимец, в тъмното, което, от своя страна, за да спаси най-скъпите си любимец от падане. 【Лампа за разходки на кучета с възможност за рязане на】 Тази лампа за нощни разходки за кучета е изработена от световодной тръба ABS, лесно се реже по размер, от който се нуждаете, в съответствие с размера на врата на кучето си.

R

Продукти в категория