.

.

Детски Играчки за дъвчене LUKYY Куче за Агресивно Жевателей, Ястреб Скиптър, Пръчка За Тренировка на Зъбите на Домашни Животни, Почистване на Зъбите с Въже за Ухапван?

Детски Играчки за дъвчене LUKYY Куче за Агресивно Жевателей, Ястреб Скиптър, Пръчка За Тренировка на Зъбите на Домашни Животни,

BGN 52.87
Продукти

Детски играчки за дъвчене за домашни любимци Scepter : Тези пръчици за никнене на млечни зъби са патент на сертификати за външен вид, форма скиптър, подходящи за дъвчене на куче изработени от действително нетоксичен, трайни и екологично чисти гумен материал и са безопасни за вашето куче, който е мек и еластичен. Многофункционална четка за зъби за кучета : играчка за кучета, която обединява функции за масаж на венците, почистване на зъбите и развлечения. масаж на повърхността във формата на глава на орел и назъбени издатини различни размери могат да се дълбоко почистване на резци, кучешки зъби и коренните зъби на кучето.Памучен въже за ухапване от куче : Опашката на изделия, изработени от памучни въжета за дъвчене на кучетата и интензивно възел на края на въжето и устойчиви на износване.какво може да стимулира интереса на кучето към кусанию.Не е лесно да повреди : Тази играчка за кучета-пръчка за никнене на млечни зъби, които са устойчиви на укусам, падане и разбитию.корпус скиптър е изработен от нейлонового суровини с висока твърдост. а основна част от мека орлиной главата е изработена от много устойчив на опън TPR. който е за големи, средни и малки кучета.ние ви препоръчваме да го използвате не повече от 20-30 минути на ден.Гаранция, подмяна : Тази дъвка играчка е тествана на някои кучета Power chewers безброй пъти.ние можем да предложим гаранция за подмяна. ако с играчка, че нещо не е наред, просто кликнете на "Свържете се с нас", и ние ще се радваме да ви помогнем с подмяна.Детски играчки за дъвчене за домашни любимци Scepter : Тези пръчици за никнене на млечни зъби са патент на сертификати за външен вид, форма скиптър, подходящи за дъвчене на куче. изработени от действително нетоксичен, трайни и екологично чисти гумен материал и са безопасни за вашето куче, който е мек и еластичен. Многофункционална четка за зъби за кучета : играчка за кучета, която обединява функции за масаж на венците, почистване на зъбите и развлечения. масаж на повърхността във формата на глава на орел и назъбени издатини различни размери могат да се дълбоко почистване на резци, кучешки зъби и коренните зъби на кучето.Памучен въже за ухапване от куче : Опашката на изделия, изработени от памучни въжета за дъвчене на кучетата и интензивно възел на края на въжето и устойчиви на износване.какво може да стимулира интереса на кучето към кусанию.Не е лесно да повреди : Тази играчка за кучета-пръчка за никнене на млечни зъби, които са устойчиви на укусам, падане и разбитию.корпус скиптър е изработен от нейлонового суровини с висока твърдост. а основна част от мека орлиной главата е изработена от много устойчив на опън TPR. който е за големи, средни и малки кучета.ние ви препоръчваме да го използвате не повече от 20-30 минути на ден.Гаранция, подмяна : Тази дъвка играчка е тествана на някои кучета Power chewers безброй пъти.

R

Продукти в категория