.

.

Завъртане на Поставка на 360 °, Керамика кръгове, Ръчно Въртяща се маса за едно глинен дела, Керамични Въртяща се маса, инструмент за резба с ръцете си (20 см), Размер: 20 ?

Завъртане на Поставка на 360 °, Керамика кръгове, Ръчно Въртяща се маса за едно глинен дела, Керамични Въртяща се маса, инструмент за

BGN 2.33
Продукти

Ако сте художник, скулптор или декоратор, който работи в областта на керамиката, грънчарството, аранжировок, изработка на модели, прибори за хранене, декорация на торти и други произведения на изкуството, този въртяща се маса - идеалният избор Въртящата се маса и да се използват за скулптури, изработка на модели, colorization фигури, декорации на торти и много други. Използвайте този въртяща се маса за пръскане на бои на различни художествени, занаятчийски и домашни проекти. Изработена от висококачествена и здрава алуминиева сплав, който е свързан с висока производителност шарикоподшипником, облегчающим въртенето на плота. Този въртящ се плот предвижда плавно въртене, така че можете да боя всички ъгли на вашата картина.Описание : - използване на въртящи се въртяща маса за пръскане на бои на различни художествени, занаятчийски и домашни проекти. - Този въртящата се маса предвижда плавно въртене, така че можете да боя всички ъгли на боя. - Изработен от висококачествена и здрава алуминиева сплав, който е свързан с високоефективни шарикоподшипником, което позволява лесно завъртане на плота. - Въртяща се маса също може да се използва за скулптура, изработка на модели, colorization фигури, декорации на торти и много други. - Ако сте художник, скулптор или декоратор и активно участват керамика, изработване аранжировок, модели, съдове за готвене, украсяване на торти и други художествени творби, този въртяща се маса - идеалният избор.Технически характеристики : - Материал : алуминиева сплав - Диаметър : приблизително. -18 см / 7,09 инча. -20 см / 7,87 инча.Пакетът включва : -1 х грънчарско кръг.Забележка : цветовете могат да се различават малко от калибриране на цветовете на всеки отделен монитор.Моля, помислете за по-малки отклонения в размерите от ръчен измерване.

R

Продукти в категория