.

.

Штабелируемый Кутия За Съхранение на Сгъваеми Кубчета За Съхранение на Отпадъците Скоростна Контейнери за Домашния Офис, Детски Гардероб Спалня и Хол (Бяла рамка ?

Штабелируемый Кутия За Съхранение на Сгъваеми Кубчета За Съхранение на Отпадъците Скоростна Контейнери за Домашния Офис, Детски

BGN 3.33
Продукти

чекмеджето Лека и преносима кутия е подходящ за настаняване в офиса, кабинет, дневна и т чекмеджето за козметика Осигурява максимално съхраняване в малки пространства. тенис на чекмеджето за съхранение на Стъпаловиден дизайн чекмеджета, достатъчно пространство, елементите на работния плот могат да се разделят по категории, удобно сортира и съхранява от пръв поглед. штабелируемые капацитет за съхранение да Помогне да запазите вашите вещи в чистота и ред, бързо и ефективно да намерите това, което ви трябва. половината от прозрачна черна кутия за стайлинг за удобство за носене и защита от слънчева светлина.Описаниеиспользуйте като офис, домашни или детски кутии - чудесно за съхранение на чанти, детски дрехи, играчки, плюшени, бебешки пелени, одеала, играчки за кучета или котки, обувки и ботфортов, чисти кърпи, списания, празнични украси, DVD-та, книги, видео игри и много други.Отличителен цвят : Бял, прозрачен черен. Размери : 13x21,5x15,1 виж Предпоставка включва чекмеджето за съхранение, Сгъваеми Кубчета за съхранение на Отпадъците кутия, контейнери за офис, Детска, кабинет, спалня, хол (бяла рамка и прозрачен черен).

R

Продукти в категория