.

.

водоустойчив Bluetooth високоговорители comiso IPX7, Преносими Безжични високоговорители, с наситен басовым звук с висока разделителна способност, Малка Компактна Плаващ ?

водоустойчив Bluetooth високоговорители comiso IPX7, Преносими Безжични високоговорители, с наситен басовым звук с висока разделителна

BGN 28.33
Продукти

【Водоустойчив и прахоустойчив IP67 】 - Водоустойчив bluetooth говорител COMISO C16 е не само водонепроницаемостью IPX7, но и пыленепроницаемостьюМоже да бъде потопен под вода до 1 метър в продължение на 30 минути.Изненадващо, но той също може да плува по водата.За да се използва като идеална колона за къпане, плажна колони, градинска колона. 【 Мощен звук без изкривявания 】 - Въпреки че bluetooth-високоговорител COMISO C16 е ультракомпактные размери, той може да ви гарантира ясен и чист звук, без изкривявания.Допълнително има и микрофон, така че можете да се ангажират с висококачествен телефонен разговор с идеален звук, като натиснете един път бутона за възпроизвеждане. 【 СТЕРЕОПАРАЦИЯ за по-вълнуваща музика 】- Благодарение на функцията True wireless pairing можете да се свържете на две колони чрез Bluetooth за синхронизирано възпроизвеждане на звук setero.Подобрена технология Bluetooth 5.0 осигурява по-бърза и стабилна връзка. 【Дълъг живот на батерията 】-Вградена акумулаторна батерия осигурява до 20 часа възпроизвеждане на средна сила на звука при пълно зареждане.Този портативен високоговорител може да бъде с вас през целия ден и нощ.И той може да бъде напълно заредена за 2,5 часа с помощта на кабел Type-C. 【 Ултрапортативен дизайн 】- Тегло на този малък говорител е само 195 грама, което позволява да го вземе със себе си навсякъде.Освен това, издръжлив и водоустойчив текстилен материал и здрав гумен корпус, създаден за всички любители на активния отдих. 【Водоустойчив и прахоустойчив IP67 】 - Водоустойчив bluetooth говорител COMISO C16 е не само водонепроницаемостью IPX7, но и пыленепроницаемостью.Може да бъде потопен под вода до 1 метър в продължение на 30 минути.Изненадващо, но той също може да плува по водата.За да се използва като идеална колона за къпане, плажна колони, градинска колона. 【 Мощен звук без изкривявания 】 - Въпреки че bluetooth-високоговорител COMISO C16 е ультракомпактные размери, той може да ви гарантира ясен и чист звук, без изкривявания.Допълнително има и микрофон, така че можете да се ангажират с висококачествен телефонен разговор с идеален звук, като натиснете един път бутона за възпроизвеждане. 【 СТЕРЕОПАРАЦИЯ за по-вълнуваща музика 】- Благодарение на функцията True wireless pairing можете да се свържете на две колони чрез Bluetooth за синхронизирано възпроизвеждане на звук setero.

R

Продукти в категория